Літні лимонади: три освіжних і смачних рецепти

Середина літа просто створена для експериментів з напоями, що охолоджують. Одні з найулюбленіших — лимонади. Своїми фірмовими рецептами та обов'язковими лайфгаками у приготуванні цього корисного та улюбленого багатьма напою з нами поділився Георгій Бивалін, шеф-бармен ресторану Beef.

Щоб зробити лимонад вдома, знадобляться блендер, сильногазована вода чи тонік, сезонні фрукти та овочі. Перше, що потрібно запам'ятати — баланс смаку. Щоб напій вдався, важливо дотримуватися балансу кислого та солодкого. Друге — запам'ятати формулу: на 100 мл фруктового або овочевого пюре додавайте 150 мл газованої води. Якщо ви не вживаєте цукор, його можна замінити на квітковий мед (100 г на 1 літр лимонаду).

Лимонад з огірка та матчі

Інгредієнти на 1 літр лимонаду:

Приготування:

Овочі збийте в блендері до консистенції пюре, додайте матча та сік лимону, влийте воду та все змішайте.

Лимонад з полуницею та червоним болгарським перцем

Інгредієнти на 1 літр лимонаду:

Приготування:

Збийте в блендері перець, додайте полуницю та цукор і знову збийте, влийте воду та все змішайте.

Лимонад з яблук та руколи

Інгредієнти на 1 літр лимонаду:

Таким чином можна створювати безліч комбінацій з сезонних фруктів та овочів. Спробуйте, і ви вже не зможете зупинитись.

Популярне на VOGUE