Авторські великодні десерти від кондитерської Sweet Book

FOOD
4 квітня 2018

Promotion

Столична кондитерська-бібліотека Sweet Book, що в лобі готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv, приготувала до свята Пасхи авторські десерти.

Курчата-макаруни

Ароматні паски, шоколадні зайці, курчата-макаруни, а також солодкі великодні яйця найнеймовірніших забарвлень стануть помітною окрасою великоднього кошика та святкового столу.

Великий пасхальний набір: паска з цукатами та родзинками і шоколадна паска, шоколадне яйце, курчата-макаруни, плитка шоколаду з горіхами і сухофруктами, вафельний стакан з цукерками-яйцями
Цього року шеф-кондитер Sweet Book розробив новий рецепт паски: випічка обіцяє танути в роті і не залишати сліду на талії.
Паска з цукатами та родзинками

Постаралися в бібліотеці-кондитерській і над шоколадними зайцями, які схожі на милі іграшки, і над нетривіальним арт-дизайном солодких яєць.

Шоколадне яйце

Придбати великодні ласощі можна за адресою:
м. Киев, Набережно-Хрещатицька, 1
(044) 322 80 60

Шоколадний заєць

Популярне на VOGUE