День бармена: як приготувати найпопулярніші коктейлі

FOOD
6 лютого 2019

Бармени – справжні віртуози, які знають секретні комбінації, завдяки яким вони здатні перетворювати алкоголь в яскраве гастрономічне явище – коктейль. У День бармена Vogue UA вибрав 10 популярних коктейлів та ділиться їх рецептами.

MARGARITA: 60 мл соку лайма + 30 мл тріпл-сека + 60 мл текіли + сіль на краях келиха + крижана крихта + скибка лайма.
image@nicobrighton
CAIPIRINHA: 50 мл кашаси + 5 дольок лайма + 2 ч. л. цукрової пудри.
@sistahisah
WHISKY SOUR: 90 мл бурбона + 40 мл соку лайма + коктейльна вишня + часточка апельсина + ч. л. коричневого цукру.
@molina.eldelbar
COSMOPOLITAN: 15 мл соку лайма + 15 мл соку грейпфрута + 15 мл журавлинного соку + 15 мл куантро + 50 мл горілки.
@princezaa456
DAIQUIRI: 25 мл соку лайма + 45 мл білого рому + ч. л. коричневого цукру.
@theoriolebar
CUBA LIBRE: 80 мл коли + 25 мл соку лайма + 50 мл білого рому + лід.
@guidaturisticamilano
PINA COLADA: 70 мл ананасового соку + 30 мл білого рома + 60 мл кокосових вершків + скибку ананаса.
@annirose12
BELLINI: 50 мл персикового пюре + 100 мл просекко
@rimidatta
MINT JULEP: 300 мл води + 60 мл бурбона + листя м'яти + ч.л. коричневого цукру + 4 кубика льоду.
@pizzazzerie
MANHATTAN: 25 мл солодкого вермута + 45 мл бурбона + коктейльна вишня + кілька крапель біттера Аngostura
@cerotio

Популярне на VOGUE