Де провести медовий місяць мрії

За довгі тижні підготовки до весілля кожна молода сім'я заслуговує винагороду під кодовою назвою "медовий місяць". Правильно обраний маршрут і добре організована весільна подорож зроблять цю подію ще більш щасливою, яскравою та незабутньою. До того ж, це найкращий привід побувати в найекзотичніших куточках планети. Vogue.ua підібрав найгарячіші місця для першої відпустки в новому статусі.

Канадські Скелясті гори
imageКанадські Скелясті гори

Канадський гірський хребет з його неземними ландшафтами, зазвичай, не є популярним пунктом призначення серед молодят. І даремно, адже у цього місця значний потенціал: дорожні поїздки, проживання в дерев'яних будиночках біля бірюзових озер, прогулянки на човні, вечеря біля води, і, звичайно ж, спокій та безтурботність, які так необхідні після весілля. Обов'язково варто вирушити з Ванкувера в Джаспер на поїзді, який створить відчуття, що ви у фільмі Веса Андерсона. Ця залізна дорога перетинає весь гірський хребет, і вигляд з панорамних вікон вагонів перехоплює подих.

Острів Ламу, Кенія
Острів Ламу

Ще більш нетипове місце – архіпелаг Ламу кенійського узбережжя. Це унікальне місце, де ви можете прогулюватись у спокійному і безтурботному місті Ламу і спостерігати за неймовірним екваторіальним заходом сонця "у воду". А на світанку можна побачити, як новонароджені морські черепашки повзуть до моря.

Флорида-Кис, Флорида, США
Ісламорада

Кіс – це полярна протилежність частому нахабному зображенню Флориди. Острів Ісламорада – це, водночас, просте та розкішне місце, з багатим морським життям і безліччю захопливих пейзажів. Пляжі тут неймовірні, а з кафе на набережній не хочеться йти навіть під час шторму.

Мальдіви, загублені острови
Мальдіви

Ми не могли не згадати Мальдіви. Хоча це не найоригінальніший варіант, але й тут можна досить нетипово провести час. Вирушайте на загублений острів, де можна провести тиждень, роблячи все, що захочете. Головне – вибрати більш ізольований готель.

Дикі бухти Івіси
Івіса

На Івісі, щоб відпочити подалі від натовпу, рекомендуємо дикі бухти. Саме там ви зможете сповна насолодитися незрівнянної краси узбережжям, дивовижними пляжами, передгір'ями і лугами, сяючою блакиттю моря і щедрим південним сонцем.

Пустеля Барденас-Реалес
Пустеля Барденас-Реалес

Якщо ви хочете бути впевненими в тому, що під час вашого відпочинку буде тепло – вирушайте в Барденас-Реалес. Зупиніться в готелі Aire, позачасовому просторі з прекрасною архітектурою. Спостерігайте за вітряними турбінами поруч із басейном, насолоджуйтеся зоряними ночами, і прогулюйтеся по каньйонах. Барденас – найкраща альтернатива заїждженим пляжам.

Марокко
Марокко

Марокко – цілковито незвичне місце. Зупиніться в заміському клубі Beldi Country Club, розташованому в пальмових гаях Марракеша. Там є чудові басейни, рожеві сади та спа-салон, а також кілька ресторанів, де кожен перевершує попередній. Для більш ізольованого перебування, гірських прогулянок, місцевої кухні і сієсти – прямуйте до Атлаських гір в готель Kasbah Beldi.

Корсика
Корсика

Ще одне красиве місце – це Корсика. Рекомендуємо орендувати будинок з доступом до приватної бухти. Це ідеальне місце для святкових днів разом. Життя тут складається з любові, прісних вод і чудових ресторанів в цьому районі.

Читайте также:

Как сериалы влияют на туризм по всему миру

Где снимали "Игру Престолов": 20 впечатляющих локаций

Популярне на VOGUE