Впевненість та елегантність: стиль Гвінет Пелтроу під час судового розгляду

NAME
31 березня 2023

Сьогодні відома голлівудська акторка Гвінет Пелтроу була визнана невинною у справі щодо звинувачення її в наїзді на людину на гірськолижному курорті. Інцидент стався у 2016 році. Позов до суду був направлений 76-річним чоловіком на імʼя Террі Сандерсон з вимогою сплатити компенсацію у розмірі 300 000 доларів.

Гвінет Пелтроу

Свою провину Гвінет від початку заперечувала та була присутня на кожному судовому засіданні особисто. За ці дні аудиторії було продемонстровано кілька бездоганних образів, витриманих у стилістиці old money, що вкотре підтвердило статус Гвінет Пелтроу як fashion-ікони, починаючи з 1990-х років. Приглушені кольори, мінімалізм та стриманий дизайн — характерні риси речей, що ми могли спостерігати на актрисі протягом судового провадження.

Окремої уваги заслуговує вихід акторки в окулярах-авіаторах, які спричинили активне обговорення у соцмережах. Деякі користувачі вгледіли бажання спровокувати суспільство через ідентичність аксесуару із тим, що носив серійний вбивця Джеффрі Дамер у серіалі "Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера". Вона відреагувала на ці коментарі, одягнувши окуляри на наступне засідання вдруге. Якщо описати гардероб Пелтроу у суді однією фразою, можна сказати: "Хто знає, той зрозуміє". Максимально прості у дизайні бренди, але бездоганної якості, були з колекцій Loro Piana, Brunello Cucinelli, The Row та G. Label by goop. Останній — бренд самої актриси, а судовий процес став чудовим рекламним майданчиком для нього.

Популярне на VOGUE