Періс Гілтон показала обличчя свого первістка

NAME
24 лютого 2023

Періс Гілтон і Картер Реум нарешті показали світові свого первістка. Пара опублікувала в Instagram першу фотографію сина. На портреті, знятому фотографом Деннісом Госером, зображена Гілтон, яка з любов’ю колисає їхнього новонародженого. "Весь наш світ", — додала вона в підписі.

В епізоді свого подкасту This Is Paris, який вийшов нещодавно, Гілтон також поділилася незвичайним ім’ям їхнього сина – Фенікс Беррон Гілтон Реум. Вона зазначила, що ім’я було частково навіяно містом в Аризоні, і що вона планувала зберегти цю тему з іменами, вже призначивши ім’я Лондон для майбутньої дочки. "Я планувала імена своїх дітей багато років", — додала вона, пояснивши, що обрала ім’я Фенікс через його особливе значення — "надія, відродження та трансформація".

Беррон, з іншого боку, мав служити даниною пам’яті покійного діда Гілтон. "Він завжди був моїм наставником, і ми були так близькі. Я сумую за ним щодня, тож я справді хотіла вшанувати його, додавши його ім’я в ім’я мого першого сина", – сказала Періс на подкасті.

Періс Гілтон, Картер Реум та їхній син Фенікс

Новина про першу дитину пари з’явилася трохи більше ніж через рік після того, як Гілтон одружилася з Реумом, зігравши розкішне весілля в Bel-Air. "Ми з Картером були друзями понад 15 років, — розповіла Періс. – Ми залишалися в житті одне одного протягом тривалого часу і знову зустрілися на День подяки 2019 року. Того вечора я відчула іскру — а решта вже історія". З народженням Фенікса, першої спільної дитини пари, розпочалася нова сторінка в їхній історії.

За матеріалами vogue.co.uk.

Популярне на VOGUE