Моніка Беллуччі незмінно схожа на героїню фільмів Фелліні

У культовій стрічці Федеріко Фелліні "8½" (1963) режисер, який перебуває у творчій кризі, починає бачити видіння "ідеальної жінки". Цю роль виконала Клаудія Кардінале, яка уособлює музу головного героя. Її образ — це поєднання розкішних локонів, обтислих суконь та непереборної сексуальності. Такий опис нагадує реальну й відому усім жінку — італійську актрису Моніку Беллуччі, яка стала живим втіленням феллінівського образу фатальної жінки.

Моніка Беллуччі завжди була віддана естетиці, що відсилає нас до золотих часів італійського кінематографа. Її стиль — бездоганно підібрані чорні сукні, мережива, діаманти й, звісно, червона помада. Моніка знає, як підкреслити свої сильні сторони та робить це настільки природно, що здається, ніби цей образ був створений саме для неї.

На свої 60 років Моніка виглядає неймовірно — її шарм і впевненість у собі лише підсилюють її образ. Вона нещодавно завершила престур "Бітлджус 2", у стилі, який її давня стилістка Барбара Баумель описує як "сюрреалістичний, готичний і чуттєвий". Беллуччі вміє робити навіть будь-які вбрання чимось особливим.

Її вибір одягу також залишається незмінно відданим класиці. Беллуччі не часто відходить від свого фірмового чорного кольору, але коли це трапляється, обирає сміливі відтінки та принти. Всі ці кольори та візерунки так само ефектно підкреслюють її привабливість. І навіть тоді, коли на перший план виходить простота, Моніка завжди зберігає притаманну їй грацію.

У кар’єрі Беллуччі багато моментів, що нагадують про її унікальний статус. Вона грала дівчину Бонда у фільмі "Спектр", працювала з режисерами світового рівня та стала обличчям багатьох модних домів. Сьогодні її донька Дева Кассель, йдучи по стопах матері, стала обличчям Dolce & Gabbana. Це символічно: Беллуччі не лише сама залишає свій відбиток у світі моди та кіно, але й передає свій талант наступним поколінням.

Моніка Беллуччі — це ікона стилю, яка зберігає свій неповторний образ протягом десятиліть. Вона продовжує зачаровувати природною красою, неповторною жіночністю та вірністю класиці. На честь її дня народження пропонуємо вам пригадати 36 образів, у яких Моніка мала такий вигляд, ніби щойно вийшла з кадру фільму Фелліні.







За матеріалом vogue.co.uk

Популярне на VOGUE