MONATIK зіграє благодійний концерт у Києві

19 травня MONATIK зіграє великий благодійний концерт у Києві. Кошти, зібрані завдяки продажу квитків, будуть спрямовані на купівлі квадрокоптерів для бійців 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ. Концерт відбудеться в Osocor Residence. Нагадаємо, що Дмитро Монатик планував провести цей концерт ще влітку, на День Незалежності України, але тоді виступ скасували з метою безпеки.

"Такі концерти сьогодні мають на меті надзвичайно важливу місію. Ми не тільки збираємо на виступах кошти для наших воїнів ЗСУ та українців, які зараз потребують допомоги. Ми також є арт-терапією для наших героїв та людей, що переживають наслідки повномасштабного вторгнення", — розповідає про головну мету своїх виступів артист.

На травневому концерті можна буде почути як гіти Дмитра Монатіка, так і його нові треки, створені вже під час повномасштабної війни. Cеред них — новий гіп-гоп-трек "Сила", присвячений силі українців. Нагадаємо, що за останній рік MONATIK зосередився на волонтерській діяльності — зокрема, артист дає концерти у прифронтових зонах для військових, сімей полонених бійців, освітян та лікарів. Під час туру Європою з програмою "ART Оборона" артистові вдалося виділити понад 600 000 євро благодійному Фонду UNITED24 та "Охматдиту".

Популярне на VOGUE