"Люди… Камені": новий кліп MONATIK знято в Одесі

"Люди… Камені..." — нова пісня Дмитра Монатика, в якій артист міркує про те, як всі ми змінюємось через війну і як попри все шукаємо можливість бути оптимістами. Ліричний кліп на неї був знятий в Одесі відомою українською режисеркою Таню Муіньо, в доробку якої — відео для Елтона Джона, Брітні Спірс, Кеті Перрі та Гаррі Стайлза.

Знімання кліпу відбувалися в Одесі, він створений у стилі дуже теплого домашнього відео. Артист гуляє містом разом зі своєю подругою-режисеркою та ніби розповідає їй історію про себе та світ, а Таню документує все це на VHS-камеру.

У пісні MONATIK міркує про те, що, переживаючи страшні події війни, "душа кожного з нас стає каменем". "Хтось — кидається образами, як камінням, у ближнього. Проте є ті, хто стає дорогоцінним, витонченим, міцним, довговічним, сильним камінням, що відточує свої грані. Нова пісня MONATIK "Люди… Камені…" саме про таких людей", — розповідає артист.

Нагадаємо, що MONATIK зараз знаходиться у всеукраїнському благодійному турі "ART Оборона", в межах якого збирає кошти для сімей з деокупованих територій. Цього тижня артист дасть концерти у Запоріжжі, Кривому Розі, Дніпрі, Кропивницькому, Черкасах та Кременчуці, де вперше наживо виконає композицію "Люди… Камені...".

Популярне на VOGUE