Фестиваль Strichka повертається вперше за два роки

Фестиваль електронної музики Strichka Festival у 2023 році відбудеться 20–21 травня традиційно на території Стрічкоткацької фабрики. Дев’ятий фестиваль пройде вперше після дворічної перерви.

Фото: Sasha Zmiievets

Протягом двох днів фестивалю на території фабрики будуть використані майже всі її частини, що об'єднаються в одну мережу музичних та мистецьких майданчиків, а також зон відпочинку. Фестиваль матиме сім локацій для виступів: Metaculture, Mezzanine, Closer, ‘Otel, Lesnoy Prichal, Yard та Closer Connection. Організатори обіцяють нестандартні світлові ефекти, велику увагу до деталей та якості звуку, сучасні декорації, що базуються на традиційних мотивах, фудкорт та кілька суперконцертів у Дворі.

Фото: Sasha Zmiievets

Усього в лайнапі 45 артистів, серед них п'ятеро — іноземні гості: Afriqua (США), Franck Vigroux & Antoine Schmitt (Франція), Kind Des Geistes aka ISH (Німеччина), Sibil (Франція) та John Dimas (Німеччина).

"Це хоч і денна, проте повноцінна Strichka — свято буття та зріз сучасної електронної танцювальної музики в контексті українських реалій, особливостей локальної сцени та архітектури фабрики. Наразі реалії змінилися, тож ми відчуваємо ще більшу необхідність у цій події, бо окрім очевидного культурного значення вона каже: танець — це життя", — переконані організатори у своїх соцмережах.

Повний лайнап Strichka 2023

Квитки на фестиваль мона придбати за посиланням.

Популярне на VOGUE