Час сміливих: 3 ідеї для весняного гардероба

LOOK
30 квітня 2019

Promotion

Весна надихає нас працювати над собою щодня, правильно харчуватися і не забувати про спортзал. Вона ж і дає нам можливість насолоджуватися плодами цієї праці за допомогою одягу, наприклад, одягати кроп-топ замість широкої футболки і велосипедки в парі з високими шпильками. Модель Неллі Мініна демонструє кілька сміливих ідей для цієї весни.

М'яке золото

Хутро вже давно припинило бути винятково зимовим матеріалом. Сьогодні воно більше грає роль акценту, тим більше в яскравому виконанні. Наприклад, кобальтова горжетка заграє по-новому на тлі нюдової сукні, а ніжно-рожева шуба може грати як соло, так і стати частиною casual-образу.

Шуба Helen Yarmak, мюлі Manolo Blahnik
Накидка з пір'я і сережки Helen Yarmak, туфлі Manolo Blahnik, сукня Enteley
Зона ризику

Табуйована останнім часом зона декольте знову стає центром уваги. Дизайнери активно експериментують як з різноманітними видами вирізів, так і грають з напівпрозорими фактурами.

Плащ, ланцюги Arut Mscw
Боді, плащ Botrois, штани Celine, кольє Helen Yarmak
Спортивні будні

Спорт-шик продовжує визначати моду порядку денного і вписати його в образ зовсім нескладно. Наприклад, приталений топ стане відмінною базою для розкішного кольє, велосипедки сьогодні доречні абсолютно з усім, а укорочена вітровка і шорти срібного кольору ще й додадуть частки футуризму.

Сережки Сhanel, сукня і велосипедки Hovanskie, туфлі Sophia Webster
Сережки Helen Yarmak, туфлі Manolo Blahnik, костюм Yulia Makogon
Топ і шорти Chanel, кольє Helen Yarmak

Model – Nelli Minina
Photo – Amer Mohamad
Style – Nadina Smirnova
Muah – Irina Popova
Producer – Olga Ivanova

Популярне на VOGUE