У 65 років Мішель Пфайффер доєднується до клубу No Makeup Selfie

LOOK
22 серпня 2023

Деякі інфлюєнсери та знаменитості відзначають важливі моменти в соціальних мережах повітряними кульками. Мішель Пфайффер вчинила крутіше: на честь того, що її авдиторія виросла до трьох мільйонів підписників, зірка виклала селфі без макіяжу.

"Три мільйони підписників! Дякую, що зависаєте тут зі мною", — підписала вона фото, на якому розслаблено позує на дивані, одягнена в сірий світшот. Її світле волосся природно перекинуте набік, що додає об’єму. З повністю ненафарбованим обличчям, 65-річна Мішель демонструє свою сяйливу чисту шкіру та знамениті вилиці — будь-хто, хто бачив "Обличчя зі шрамом", їх не забуде.

Підписники Пфайффер в інстаграмі слідкують за моментами її життя, від днів, проведених із собаками, до прогулянок під сонцем і пляжного відпочинку. Трохи гламуру (включно із зустрічами з телезіркою Джонатаном Ван Нессом), червоні доріжки. Для них, до речі, Мішель рідко відходить від своїх традиційних прийомів краси: ніжна коричнева підводка для очей, рожеві щоки та природні губи. У поєднанні з фірмовим бобом Пфайффер залишається стриманою, але такою крутою королевою краси, і ми любимо її за це.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE