Леопард і оголений живіт — новий образ вагітної Ріанни

LOOK
10 лютого 2022

Уже два тижні шанувальники Ріанни уважно стежать за кожним виходом своєї улюблениці, яка наприкінці січня оголосила про вагітність. Важливу новину світу артистка повідомила у вінтажному пуховику Chanel 1996 року, потім продемонструвала живіт в обтислому топі на шнурівці Jean Paul Gaultier з колекції 2000 року. Новий її образ не менш яскравий — цього разу Ріанна робить ставку на широкі джинси, короткий кардиган на зав’язках і леопардову шубу до підлоги, яку носить нарозхрист.

Цей ансамбль — справжня квінтесенція стилю нульових. Від низької посадки джинсів і топа, що ледь прикриває груди, до пальта, в якому леопардовий принт поєднується з денімом.

До речі, саме цей дует став одним з головних у колекції Christian Dior осінь-зима 2000/2001 авторства дизайнера Джона Гальяно. Сьогодні на рисейлових платформах ці речі мають величезний успіх у всіх шанувальників вінтажних знахідок. Ціна на це пальто сягає майже 10 000 доларів. Доповнили образ співачки сумка-сідло Dior того ж періоду, бейсболка AWAKE і босоніжки Tom Ford.

Популярне на VOGUE