12 найяскравіших образів гостей музичного фестивалю Coachella

12 квітня у Каліфорнії стартує щорічний музичний фестиваль Coachella, який триватиме до 21 квітня. В очікуванні виступів найвідоміших артистів сучасності, як-от Лана Дель Рей, Tyler, The Creator і Doja Cat, а також справжнього свята моди з яскравими образами знаменитостей та it-girls, vogue.ua зібрав найцікавіші виходи зірок минулих років.

Алессандра Амбросіо

Леоні Ханне

Денім, квіткові сукні, сяйливі каптани, блискучі ковбойські капелюхи, топи і спідниці, виконані в техніці кроше, черевики-ковбойки, прикрашені стразами бралети, футболки з принтом tie-dye і спідниці з торочками — бохо-шик, який знову завойовує індустрію моди, нерозривно пов'язаний з образами гостей Coachella. Та попри те що неоголошеним дрескодом фестивалю є бохо, знаменитості, модниці та it-girls щороку продовжують експериментувати.

Джуліана Налу

Ріанна

Теяна Тейлор

Один із незабутніх — образ Ріанни для Coachella 2018. Рушійною силою вбрання стала балаклава Gucci, в яку зірка та Джейлел Вівер, творчий директор бренду Fenty, закохалися одразу після її появи на показі осінньо-зимової колекції. Не здає позицій і Гаррі Стайлс, чий гардероб може позмагатися за звання найяскравішого та найцікавішого. У 2022 році співак став хедлайнером фестивалю та зʼявився на сцені у комбінезоні, розшитому лелітками, та пухнастій шубі. Ще одна шанувальниця епатажних образів, Doja Cat, того ж року вибрала латексний мікротоп з розрізами та штани з модним ефектом омбре.

Гаррі Стайлс

Леле Понс та Ханна Стокінг

Джаред Лето

Доджа Кет

Головною завсідницею Coachella по праву можна вважати топмодель Алессандру Амбросіо. Вона відвідує фестиваль з 2014 року і завжди старанно складає свої образи. Її фестивальний гардероб — віддзеркалення стилю бохо в його найкращих проявах з усіма необхідними атрибутами: від мереживних штанів до напівпрозорих топів, ковбойських капелюхів та яскравих аксесуарів.

Ксенія Адонтс

Алессандра Амбросіо

Розі Гантінгтон-Вайтлі

Популярне на VOGUE