Головна страва весни: веганське каррі від дієтолога Садіі Бадей

Щовихідних vogue.ua пропонує прості і смачні рецепти. Цього разу ми вибрали рецепт веганского каррі з картоплею і зеленим горошком від дієтолога і авторки YouTube-каналу Pick Up Limes Садії Бадей, який перенесе вас в Індію хоча б на кілька хвилин.

Веганське каррі з картоплею і зеленим горошком

Інгредієнти:

Для соусу:

2-3 ч. л. рослинної олії;

2 ч. л. кмину;

2 ч. л. коріандру;

2 ч. л. насіння гірчиці (за бажанням);

1 ст. л. гарам масала;

2 ч. л. куркуми;

0,5 ч. л. кайенского перцю.

1 ріпчаста цибулина;

3 зубчики часнику;

1 ст. л. дрібно нарізаного імбиру.

Для основи страви:

3 великих картоплини (нарізати кубиками);

2 склянки свіжого листя шпинату;

1 склянка замороженого зеленого горошку;

1 склянка готового нуту;

2 склянки води;

1 кубик рослинного бульйону (за бажанням);

1 банка кокосового молока.

Приготування:

Популярне на VOGUE