Навіщо дитині англійська няня

Promotion

Поки маркетологи активно вивчають мілленіалів, психологи радять їм звернути увагу на покоління альфа або дітей, які народилися після 2010 року. Справа в тому, що більше за всі попередні поколінння вони себе почувають космополітами, жителями всього світу. Подібний підхід означає одне – вивчення мов, насамперед англійської, має бути в пріоритеті у їхніх батьків, якщо вони хочуть, щоб їхня дитина відчувала себе комфортно і впевнено. Природно, що можна вчити дитину самому або відправити її з певного віку на курси, але є куди більш органічний і дієвий спосіб – взяти їй англійську няню. Цей метод вже дуже популярний в Європі і відмінно зарекомендував себе, а в Україні цю послугу надає компанія English Nanny.

Кадр из фильма "Джейн Эйр", 1996

В English Nanny розповідають, що діти, з якими займаються англійські і французькі няні (найбільш затребувані серед клієнтів фахівці) починають розмовляти на цих мовах через пару місяців, поступово покращуючи свої навички і збільшуючи словниковий запас. "Ми працюємо винятково з висококваліфікованими фахівцями, у яких знання мови – це лише одна з переваг. Адже ця людина проводить з вашою дитиною дуже багато часу і важливо, щоб вона розвивала її, навчала, робила життя наповненим і цікавим", – розповідає Валентин Гроголь , керівник офісів English Nanny в Україні та Росії.

Послугами English Nanny вже встигла скористатися українська актриса Олена Лавренюк, яка розповіла нам про свій досвід: "Послугами іноземних нянь наша сім'я користується вже п'ять років. Спочатку у нас була гувернантка з Великобританії і я дуже задоволена результатами, у моїх дітей, зараз їм 7 і 9 років, ідеальний англійський і правильний британський акцент. Зараз у нас няня француженка і її ми вже знайшли за допомогою English Nanny. Мені відразу сподобався підхід компанії – вони працюють швидко і ретельно, готові до обміну, якщо няня і сім'я не зійшлися, а головне – вирішують організаційні моменти самостійно. Впевнена, що французьку мої діти вивчать так само легко".

Алена Лавренюк

Фахівці English Nanny підтверджують слова Лавренюк – чим раніше дитина починає спілкування з носієм мови, тим простіше їй буде: "Чим менша дитина, тим більше у неї розмиті рамки рідної мови. Всю отриману інформацію вона вбирає в себе як губка і з часом стає тою самою "людиною-білінгвом", яка з легкістю володіє двома і більше мовами. у деяких наших клієнтів діти вже в три роки вільно розмовляли російською і англійською, а до п'яти додавали ще французьку або китайську. Головне, що для дитини все проходить легко і непомітно, в живому повсякденному спілкуванні ".

Кадр из фильма "Мэри Поппинс", 1983

Цікаво, але в English Nanny працюють не тільки з нянями з європейських країн, але і азіатських, наприклад, з Китаю. Валентин Гроголь роз'яснює: "Китайська економіка зараз активно розвивається і можливість освоїти цю складний мову в ігровій природній манері привертає багатьох батьків, особливо тих, чий бізнес пов'язаний з цією країною. З нами працюють гувернантки з Китаю, які навчалися в Лондоні, і одна людина навіть може закрити питання вивчення відразу двох мов. Хіба це не чудово? ".

Сайт: englishnanny.ru

Популярне на VOGUE