Vogue.ua і преміальний швейцарський бренд кухонної техніки V-ZUG продовжують спецпроєкт Vogue Kitchen. Бренд-шеф V-ZUG Олег Чешик разом із експертами гастрономічної індустрії й небайдужими до кулінарії лідерами думок діляться ексклюзивними рецептами, секретами і лайфхаками. Bon Appetit!
У новому відео бренд-шеф V-ZUG Олег Чешик і президент Miss Ukraine Universe Анна Філімонова готують яскраву і легку страву з сезонних овочів — томати, фаршировані броколі, і овочі-гриль. Ця красива страва — ще й джерело корисних інгредієнтів, до прикладу, клітковини, яка міститься в овочах і вважається основою здорового харчування. Ідеальна страва для початку осені, коли хочеться запастися вітамінами на весь холодний сезон наперед.
Олег Чешик і Анна Філімонова використовували для приготування нову лінійку техніки Excellence Line від V-ZUG, що з дивовижною простотою і лаконічністю перетворює кухню на високотехнологічний і водночас затишний простір. Парові й духові шафи зрозумілі і легкі в користуванні як для професійних кухарів, так і для любителів. Овочі готуються в режимі "Гаряче повітря + Приготування на пару" — він дозволяє зберегти їхні корисні властивості, при цьому броколі, кабачки та інші овочі виходять соковитими і хрусткими. Досягається це багато в чому завдяки унікальній системі кліматконтролю в V-ZUG: вона дозволяє регулювати температуру пари — і бути впевненим у результаті.
Нова лінійка духових і парових шаф Excellence Line — це нова можливість як удосконалити свої кулінарні таланти, так і обзавестися інноваційним помічником. Управління приладом максимально спрощене і здійснюється за допомогою слайдера CircleSlider і сенсорного дисплея TouchDisplay, які допомагають без зайвих зусиль вибрати потрібний режим приготування продуктів. На окреме визнання заслуговує функція автоматичного відчинення і зачинення AutoDoor, завдяки якій дверцята духових і парових шаф нової лінійки Excellence Line не потребують ручок і прилади мають особливо футуристичний вигляд: гладенькі стінки, дзеркально-скляні дверцята, підсвічування внутрішнього простору, яке робить видимим ступінь готовності страви практично з усіх боків. Мінімалістичний і гладенький дизайн може стати необхідною умовою при виборі техніки любителями стильних лаконічних інтер'єрів. Так, ці прилади об'єднують у собі зручність у використанні, візуальну привабливість і результат, відповідний до очікувань.
Інгредієнти на 4 порції:
Броколі, 300 г
Тостовий хліб, 100 г
Дрібно нарізана петрушка, 1 пучок
Оливкова олія, 4 ст. л.
Зубчик часнику, 1 шт.
Великі томати, 4 шт.
Сир грюєр, 150 г
Сіль
Перець крупномелений
Овочі-гриль на шпажках
Червоний перець, 1 шт.
Жовтий перець, 1 шт.
Велика цибулина, 1 шт.
Кабачок, 1 шт.
Гриби, 6 шт.
Невелика картопля, 2 шт.
Оливкова олія, 2 ст. л.
Сіль
Перець
(Для приготування знадобляться дерев'яні шпажки)
Спосіб приготування
Томати, фаршировані броколі:
Промийте броколі під холодною водою, добре процідіть, а потім дрібно наріжте. Поставте в духовку CombiSteamer V6000 45 і готуйте на пару при 100 °C приблизно 20 хвилин. Зробіть панірувальні сухарі з тостового хліба і змішайте з петрушкою, додайте часник і готуйте в духовці Combair V6000 60P на функції "Обдув гарячим повітрям" при 110 °С. Готуйте, поки хліб не стане хрустким, упродовж 20 хвилин, з одним перемішуванням через 10 хвилин. У мисці змішайте броколі, панірувальні сухарі з петрушкою і тертий грюєр, а потім приправте сіллю і перцем. Розріжте томати навпіл і видаліть серцевину. Фаршируйте томати отриманою сумішшю з броколі. Покладіть томати в жаростійкий посуд, а потім помістіть страву в камеру CombiSteamer V6000 45 і готуйте на функції "Обдув гарячим повітрям" при 200 °C приблизно 20-25 хвилин.
Овочі-гриль на шпажках:
Розігрійте духовку CombiSteamer V6000 45 в режимі "Гаряче повітря + Приготування на пару" до 230 °C. Наріжте перець і цибулю квадратиками по 2 см. Наріжте кабачки кружальцями завтовшки 1 см. Очистіть гриби, картоплю розріжте навпіл і змішайте всі овочі з оливковою олією, сіллю і перцем. Чергуйте овочі на шпажках і викладіть їх на деко з нержавіючої сталі, застелене папером для випічки. Помістіть у попередньо розігріту камеру CombiSteamer V6000 45 і готуйте в режимі "Гаряче повітря + Приготування на пару" при температурі 230 °C упродовж 15 хвилин. Подавайте фаршировані томати і овочі-гриль на шпажках разом.
Режисер: Slava Davydov
Оператор: Evgeniy Perfilov
Гафер: Anush Akhtarniya
Освітлювач: Andrey Rogach
Звукорежисер: Xenia Vinogradova
Стиліст: Nastya Yatsenko
Асистент стиліста: Lesya Pak
Грумінг: Yevgenia Kozlova
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina
Локація: крамниця преміальної побутової техніки Mirs Home
Особлива подяка — салону сучасного сервірування TWLV