Український борщ: 4 унікальних рецепта від київських ресторанів

LIFE
21 серпня 2021

Борщ — надбання слов'янської культури, який у кожному домі готують на свій лад. Vogue.ua вирішив дослідити те, які інтерпретації українського борщу пропонують у ресторанах Києва. До вашої уваги 4 унікальних рецепта, від зеленого борщу зі щавлем до вегетаріанського варіанту з квасолею.

Зелений борщ (ресторан "Любимий Дядя")
image

Інгредієнти:

Перепілка без хребта;

картопля;

морквина;

ріпчаста цибуля;

щавіль;

сіль, перець, цукор;

лавровий лист.

Приготування:

Борщ на яловичих хвостах (ресторан "ШО")

Інгредієнти:

Яловичі хвости;

червоне сухе вино;

цибуля;

морква;

томати;

селера;

картопля;

буряк;

капуста;

томатний соус;

часник;

лавровий лист;

спеції;

сіль.

Приготування:

Борщ (ресторан 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar)

Інгредієнти:

Бульйон з домашнього півня і телячих ребер;

ріпчаста цибуля;

морква;

буряк;

картопля;

білокачанна капуста;

болгарський перець;

часник;

чорнослив;

зелень;

сіль, перець, цукор;

лавровый лист;

оцет;

помідори у власному соку;

олія.

Приготування:

Борщ (ресторан Park Kitchen)

Інгредієнти:

150 г тертого буряка;

80 г свіжого бурякового соку;

80 г капусти (нарізати);

160 г картоплі (нарізати кубиками);

50 г тертої моркви;

30 г дрібно нарізаної ріпчастої цибулі;

8 г подрібненого часнику;

10 г томатного пюре;

10 г цукру;

700 мл води;

10 г оцту;

сіль, перець за смаком;

80 г відвареної білої квасолі;

1 лавровий лист.

Приготування:

Популярне на VOGUE