Ukrainian Woman in Vogue: Елла Кандиба

LIFE
22 грудня 2020

Журнал Vogue UA за підтримкиSymbolвипустив книгу Ukrainian Women in Vogue. Вона присвячена українським героїням, які з’являлися на шпальтах нашого журналу. Моделі та художниці, письменниці та спортсменки, музикантки й дизайнерки, балерини й засновниці благодійних фондів. Кожна з них — сильна особистість, яка має свій стиль, надихає власним прикладом і гідно представляє Україну на міжнародній арені. У спеціальних інтерв’ю для vogue.ua героїні міркують про баланс між кар’єрою і сім’єю, публічність і своє розуміння щастя. Цього разу читайте інтерв’ю з Еллою Кандибою.

imageЕлла Кандиба

Як Ви вважаєте, балансувати між кар’єрою й особистим життям сьогодні важче, ніж раніше, чи в наш час нескладно встигати все?

Я вважаю, якщо хочеш досягти в чомусь успіху, то потрібно цілком присвятити себе цій справі. Я вирішила не ускладнювати собі життя, тому спочатку домоглася всього, про що мріяла в роботі, а зараз абсолютно щаслива в особистому житті.

Вимога "бути найкращою у всьому", яку суспільство висуває до сучасної жінки, заважає Вам жити власним життям чи, навпаки, спонукає прагнути нових успіхів?

Тільки я сама можу вимагати й вирішувати щось у своєму житті! Потрібно завжди прагнути бути найкращою версією себе!

Як Ви даєте собі раду з публічністю?

Мені життя подарувало цей прекрасний досвід і я приймаю його з вдячністю. Це не складно. Це своєрідна праця, і вона мені до душі.

Як Ви знаходите час лише для себе і чому його присвячуєте?

Це однозначно подорожі! Мене надихає відвідування нових місць, їхнє вивчення, проживання моментів в іншій культурі. Для мене це найкраще перезавантаження!

З чого складається Ваше щастя і чи є щось, чого бракує для нього?

Щастя не має складників! Все залежить тільки від людини: або ти щасливий, незважаючи ні на що, або ти ще до цього не прийшов. Я щаслива й знаю, що попереду ще багато прекрасного.

З ким із жінок — сучасниць або історичних персонажів — Ви хотіли б поспілкуватися щиро й відверто? І про що була б ця розмова?

З принцесою Діаною!

Популярне на VOGUE