Celebrate the Icons: вечірка, присвячена 45-річчю Timberland

LIFE
23 листопада 2018

22 листопада в київській галереї ART 14 відбулася вечірка Timberland "Celebrate the Icons", присвячена 45-річчю головної моделі бренду – Original Yellow Boots. Саме ці черевики завоювали серця світових трендсеттерів і міцно вкоренилися в гардеробі модників. Так, серед прихильників бренду: Jay-Z, Ріанна, Брюс Вілліс, Девід Духовни та Кіра Найтлі.

imageВечірка Timberland "Celebrate the Icons"

Цікаво, що класичні жовті черевики стали першою парою, що зробила компанія Timberland, і саме вони принесли бренду світову популярність. В основі успіху Original Yellow Boots – нова технологія безшовного з'єднання шкіряного верху і гумової підошви, розроблена і запатентована брендом. Гості вечірки змогли переконатися, що якість жовтих черевиків залишилася незмінною: простір галереї ART 14 прикрасили надійні, міцні і абсолютно водонепроникні пари, в той час, як колірний ряд оновився новими відтінками.

Вечірка Timberland "Celebrate the Icons"
Вечірка Timberland "Celebrate the Icons"
Вечірка Timberland "Celebrate the Icons"

На вечірці гостей чекало багато приємних сюрпризів: смачні коктейлі на основі віскі, ароматна їжа, діджей-сет від Lemojoe – екс-учасника банди Івана Дорна (DORNABANDA), а також Scratch DJ Battle. Тут же розташувалася студія по скретчингу. Любителі татуювань могли нанести один з символічних написів, присвячених ювілею бренду: "Timberland", "the original", "make a difference" і т. д. У внутрішньому дворику галереї демонстрували атмосферне шоу – вирізали легендарний жовтий черевик Timberland з цільного дерева за допомогою бензопили STIHL. Провести свято з Timberland прийшли група MOZGI, Ірина Данилевська, Анна Добриднєва, Олег Михайлюта, Серж Пайє, Яна Алтухова і багато інших.

Популярне на VOGUE