Як минуло меморіальне шоу на честь Карла Лагерфельда

LIFE
21 червня 2019

20 червня в Великому палаці витончених мистецтв у Парижі відбувся вечір "Karl For Ever", присвячений пам'яті дизайнера Карла Лагерфельда. Через чотири місяці після його смерті модні будинки Chanel, Fendi і Karl Lagerfield об'єдналися, щоб вшанувати легендарного дизайнера, а вибрали для цього символічну для Карла Лагерфельда локацію. Всесвітньо відомі бренди організували подію, яка висвітлила спадок, залишений художником у світі моди, дизайну, фотографії, ілюстрації і літератури.

imageМеморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда

За оформлення Grand Palais відповідав режисер Роберт Карсен, відомий своїми виставками, а також театральними та оперними постановками. Він прикрасив стіни палацу величезними архівними чорно-білими портретами Лагерфельда, що відображають його життєвий шлях — від юного переможця конкурсу Міжнародної асоціації виробників вовни до креативного директора Chanel, Fendi і творця однойменного бренду.

Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда
Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда
Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда

"Що ми можемо зробити на честь Карла Лагерфельда, одного з найталановитіших художників XX і XXI століть, людини епохи Відродження, якій вдавалося завжди бути попереду і дивитися в майбутнє, але надихатися минулим? Наприклад, відео за участю Карла, які перемежовуються уривками з інтерв'ю з тими, кого він надихав. А ще можемо зібрати друзів Карла, а також акторів, музикантів і танцюристів, якими він захоплювався. Вони розкажуть про улюблену музику і літературу великого Лагерфельда", – розповів Роберт Карсен.

Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда
Меморіальний вечір на честь Карла Лагерфельда

Знаменитості та друзі дизайнера прийшли на вечір пам'яті легенди модної індустрії. Тільда Свінтон, Кара Делевінь і Гелен Міррен піднялися на сцену і прочитали уривки його улюблених творів. Фаррелл Вільямс заспівав пісні в пам'ять про дизайнера, а Ланг Ланг зіграв на фортепіано. Серед гостей вечора були: Бріжит Макрон, Анна Вінтур, Клаудія Шиффер, Джіджі Хадід та інші колеги і друзі Карла Лагерфельда.

Популярне на VOGUE