Що подарувати на Новий рік: наймодніші подарунки для дому

LIFE
3 грудня 2020

Грудень — найчарівніша пора року, коли хочеться дарувати радість і позитивні емоції близьким людям. Для тих, хто нині якраз в пошуку подарунків під новорічну ялинку, vogue.ua спільно з мережею салонів сучасного сервування TWLV підготував гід наймоднішими подарунками для дому. Від порцелянового посуду до ікорниці Versace й колекційної книги про бали — тут рішення на будь-який смак.

Різдвяний посуд Rosenthal

Якщо святкового настрою все ще немає, хоча за вікном грудень, а з усіх колонок незмінно звучить Френк Сінатра, — ми знаємо, як цьому зарадити. Спробуйте запросити гостей на частування й накрити стіл посудом з лінійки Nora Christmas Rosenthal. Тарілки й чашки в цій серії прикрашають традиційні різдвяні мотиви: симпатична зелена ялинова гілка з гірляндою й шишками, підвісками й пуансетіями. Вибір редакції Vogue — розкішна колекція SAMMELKOLLEKTION. Розписані зворушливими святковими мотивами таці, тарілки, новорічні прикраси й свічники нагадують, що вірити в дива варто завжди, навіть якщо ви вже давно не дитина.

Келихи для шампанського LSA

Тонкі, виготовлені з рожевого скла келихи для шампанського англійського бренду LSA — вишуканий подарунок до Різдва й не тільки. Подарунок з історією: майстри-склодуви виготовляють їх за старовинною технологією, якій вже понад 100 років. З 1 по 25 грудня в салонах TWLV розіграють набір для шампанського бренду LSA. Щоб стати учасником розіграшу, досить придбати будь-який товар від LSA в цей період.

Книга про легендарні бали XX століття

Найкращий подарунок — книга. А ще краще, якщо це колекційна книга — наприклад, про бали (BALS) Ніколаса Фолкса, яка вийшла у видавництві Assouline. Автор досліджує дев’ять найнезвичніших приватних костюмованих вечірок XX століття — від балів у Відні до вечірок епохи артдеко в Парижі. Прекрасне видання, яке може стати своєрідним порадником і допомогти в організації камерної новорічної вечірки.

Ікорниця VERSACE

Якщо серед ваших близьких є шанувальники Дому Versace, ну або просто прихильники сміливих акцентів у сервуванні, то безпрограшний подарунок для них, який точно не залишиться непоміченим, — це ікорниця MEDUSA LUMIERE, яку створено в колаборації Rosenthal і Versace. Кришталева гранована чаша, що ефектно виблискує на світлі, прикрашена знаменитою головою медузи, — фірмовим знаком італійського модного Дому.

Порцеляновий посуд Dibbern

Ось уже понад 60 років німецький бренд Dibbern випускає посуд з кістяної порцеляни. Весь посуд виробляють у Баварії, майже 70% продукції виготовляють вручну майстри мануфактури. Серія порцелянового посуду Christmas допоможе створити вдома правильний настрій — і прикрасити обідній стіл. Всі предмети декоровані ніжним візерунком, який нагадує, що сніжна зима — найгарніша пора року. А для затишних посиденьок у великій компанії холодними зимовими вечорами незамінним буде чайник об’ємом 1300 мл.

Новорічні прикраси Georg Jensen

Мабуть, найоригінальніші новорічні прикраси цього року можна знайти у данського бренду Georg Jensen. Фаворити Vogue — декоративні прикраси у формі жолудя авторства шведської дизайнерки Моніки Фьорстер. Вироби виготовлені з латуні й покриті золотом 18 каратів, а сам дизайн відсилає до традиційних скандинавських ялинкових іграшок. Ну а якщо шукаєте стильні кулі на ялинку — вам на допомогу колекція Christmas зі стильними позолоченими варіантами.

Міксер KitchenAid

112 років тому американська кампанія KitchenAid випустила перший міксер, що став "прабатьком" низки сучасних приладів для кухні. Він і сьогодні один з найкращих на ринку: по суті, планетарний міксер KitchAid — кухонна машина, яка допоможе робити ідеально збиті, без грудочок, соуси для салатів, подрібнювати овочі й перемішувати інгредієнти, перетворюючи процес приготування на необтяжливе заняття. Стане гарним подарунком для тих, хто, наприклад, серйозно захоплений кондитерським мистецтвом і постійно пробує нові рецепти, адже міксер KitchenAid допоможе вийти на новий рівень професіоналізму в цій нелегкій справі.

Посуд для приготування Le Creuset

Якщо ваші близькі люблять готувати вдома, то потіште їх посудом французького бренду Le Creuset (шанувальницею якого свого часу була Мерилін Монро). Наприклад, стильними каструлями — є варіанти в яскравому червоному й лаконічнішому бежевому кольорі — у яких буде приємно готувати страви французької кухні.

Келихи для вина й шампанського Riedel

Келихи для вина бренду з багатовіковою історією Riedel — це класика, що стане гарним подарунком навіть для тих, кому догодити не так просто. До того ж з нагоди ювілею — Riedel відзначає 265-ліття — бренд підготував святкові набори, які можна придбати в TWLV. Такий набір буде ексклюзивним подарунком для будь-якого цінителя гарного вина. Ну й звісно, пара нових келихів для шампанського.

Набір посуду й новорічних прикрас Rosenthal Zodiac 2021

Zodiac 2021 — нова лінійка посуду, до якої ввійшли сервувальні тарілки, колекційна тарілка і чашки. Колекція присвячена бику — символу 2021 року — і напевно стане оберегом вашого дому в новому році. Декор на посуді символічний: зелений і червоний кольори уособлюють близькість тваринного до природи і його силу, а квіти й монети символізують удачу в будь-яких починаннях і багатство. Вибір Vogue — стильний порцеляновий кухоль з колекції Zodiac 2021, що згодиться для улюбленого трав’яного чаю або фільтр-кави. Щасливого Нового року!

Популярне на VOGUE