Сомельє готелю Grand Hotel Quellenhof курорту Grand Resort Bad Ragaz Аманда Вассмер-Бюльгін ділиться рецептом фірмового коктейлю Ревінь Шприц
Ревінь — це червнева спаржа. Також модний, корисний та інстаграмний продукт. Що приготувати з ревеню? — Можна піти класичним шляхом і спекти пиріг з ревенем. Можна обійтися мінімумом зусиль і приготувати компот. Але є витонченіші й ефектніші способи приготувати головний ЗСЖ-продукт місяця. Наприклад, зробити енергетичний коктейль з ревеню.
Енергетичний коктейль з ревеню
Інгредієнти:
1,1 кг ревеню;
1 л води;
450 г білого цукру;
12 г лимонної кислоти;
6 г жита (ціле зерно).
Приготування
Готувати ревінь із житнім зерном і водою за температури 60 °C упродовж 1 години. Після цього змішати інгредієнти й варити із цукром, поки не розчиниться й рідина не загусне. Процідити через фільтр і додати лимонну кислоту.
Енергетичний коктейль можна використовувати для приготування коктейлю Ревінь Шприц.
Інгредієнти:
• 25 мл енергетичного коктейлю з ревеню (можна замінити свіжовичавленим соком ревеню. — Ред.);
• 50 мл ігристого брюту (Аманда використовує Adank Brut. — Ред.);
• 25 мл мінеральної води
• 1 часточка грейпфрута для прикрашення
Змішати й подавати в келиху для шампанського.