Все, що відомо про новий серіал Netflix "Бріджертони"

25 грудня на Netflix покажуть новий серіал "Бріджертони". Це новий проєкт легендарної продюсерки Шонди Раймс ("Анатомія пристрасті" і "Скандал"), а його події відбуваються в Лондоні на початку XIX століття. Буде дуже цікаво — щось на кшталт "Пліткарки", тільки в XIX столітті.

image "Бріджертони"
Сюжет

Цієї зими на Netflix з’явиться нова костюмна драма. "Бріджертони" засновані на циклі бестселерів американської письменниці Джулії Квінн. Її книги написані в жанрі популярного історичного роману й 20 разів з’являлися в списку бестселерів New York Times. Вони розповідають про сім’ю Бріджертонів, які живуть у Лондоні в епоху Регентства.

"Бріджертони"

Події серіалу починаються на Гросвенор-сквер у 1813 році, коли юна дебютантка Дафна Бріджертон постає перед світським товариством напередодні початку свого першого сезону. Після того, як королева вважатиме її "ідеальною", вона чекатиме на шквал пропозицій — лишень для того, щоб її розпусний брат Ентоні, який надміру опікує сестру, відвадив усіх потенційних наречених як негідних її руки. Ситуація ще більше ускладнюється: якась леді Вістлдоун радісно фіксує кожну романтичну невдачу Дафни й поширює про неї плітки в спеціальній газеті. Тим часом в іншому районі Лондона герцога Гастінгса, Саймона Бассета, змушують одружитися проти його бажання. Під час одного з балів він знайомиться з Дафною — і вони разом задумують хитрість: імітувати романтичну прихильність одне до одного, щоб підвищити цінність Дафни на шлюбному "ринку" й водночас дарувати свободу герцогові. Ось така інтрига.

Хто в головних ролях

Американська актриса Фібі Дайновер (відома нам за серіалами "Юна" і "Епоха Дікенса") грає дебютантку Дафну Бріджертон, а Реге Пейдж (серіал "Корені") — Саймона. Джулі Ендрюс дали озвучити роль леді Вістлдоун, яка в серіалі виступить такою собі Пліткаркою, тільки родом з XIX століття. "Ми хочемо, щоб люди добре провели час, насолоджуючись цим серіалом", — сказав актор Рене Пейдж в інтерв’ю британському Vogue, високо оцінивши рівень різноманіття в підходах до вибору акторів серіалу.

"Бріджертони"

"З огляду на те, що ми усунені з багатьох історичних подій, найменше, що можемо зробити, — все-таки повернути нас в історію", — каже актор. "Потрібно зовсім небагато зусиль, щоб залучити кольорових людей в історії, які ви розповідаєте". Тим часом Фібі Дайневор розповіла, що під час знімання в серіалі, події якого відбуваються в Англії, акторам допомогли поринути в атмосферу. Наприклад, влаштували турне по історичних маєтках і замках, а також організували заняття гри на фортепіано, верхової їзди й етикету.

"Бріджертони"

Серед акторів другого плану — Рут Геммелл у ролі глави сімейства Бріджертонів леді Вайолет і Джонатан Бейлі в ролі її старшого сина Ентоні. Ще є Фезерінгтон — сусіди-сноби Бріджертонів: напориста мати Порція (Поллі Вокер) і чотири її підопічні, зокрема й Нікола Кофлан у ролі її дочки Пенелопи й Рубі Баркер у ролі її тимчасової підопічної Марини Томпсон.

"Бріджертони"
Трейлер

14 грудня Netflix представили повний трейлер серіалу, який дає реальне уявлення про іронічний тон Шонди Раймс та естетику серіалу. Це яскраве, сучасне й іронічне видовище попри те, що герої вдягнені в костюми XIX століття, а не сукні Givenchy, як, наприклад, Ніколь Кідман у популярному серіалі "Відіграти назад".

Тизер, який вийшов у листопаді, дає нам змогу побачити як саме творцям серіалу вдалося відтворити Лондон епохи Регентства. Також ми вперше зустрічаємося з леді Вістлдоун (точніше, чуємо її загадковий голос) — і розуміємо, нудно точно не буде. "Світський сезон на порозі. Ми дізнаємося, скільком з молодих дівчат вдасться знайти собі вигідну партію. ​​Але якщо наближається скандал — я дізнаюся, у чому річ...", — каже світська пліткарка...

"Бріджертонів" покажуть на Netflix уже 25 грудня

Популярне на VOGUE