Режисер "Чорнобиля" зніме новий проєкт для HBO

Швед Йохан Ренк, який зняв гучний мінісеріал "Чорнобиль", повертається на канал HBO. Тепер режисер зніме пілотний випуск нового проєкту компанії "Одні з нас" (The Last of Us) за мотивами однойменної комп’ютерної гри. До проєкту він залучає ще одного професіонала з команди "Чорнобиля" — сценариста Крейга Мазіна, який працюватиме разом з Нілом Дракманном, одним з творців The Last of Us.

imageКадр із гри "Одні з нас"

За словами Ренка, нині вони працюють над сценарієм шоу й опрацьовують зовнішній вигляд персонажів. На відміну від "Чорнобиля", реальні герої якого майже не були відомі в обличчя широкому загалу, персонажі гри "Одні з нас" добре знайомі його шанувальникам — від елементів в одязі до поведінки в тих чи інших ситуаціях.

Сюжет серіалу розгортатиметься через 20 років після занепаду цивілізації, а головного героя Джоелла наймають, щоб він вивіз 14-річну Еллі. Це нескладне завдання перетворюється на повноцінну пригоду, у якій героям потрібно перетнути майже всю територію США й вижити.

Кадр із гри "Одні з нас"

Дати виходу серіалу HBO поки не повідомляє, але це буде не раніш як у другій половині 2021 року, тому що навіть фільмувати цю історію ще не почали.

Популярне на VOGUE