10 легендарних цитат Рейчел Грін із серіалу "Друзі"

Сьогодні свій день народження святкує Дженніфер Еністон, яку ми завжди сприйматимемо як Рейчел Грін із серіалу "Друзі". Упевнені, ви б хотіли жити разом з подругою, яка завжди позичає свої модні речі й залишає позначки на журнальних сторінках, які вам точно сподобаються. Так, можливо, Рейчел взагалі не вміє готувати, але вона завжди підтримає і зрозуміє, за винятком тих випадків, коли ви взяли перерву.

Послухай, це наче всі мені все життя казали: ти черевик, ти черевик, ти черевик! А сьогодні я зупинилася й подумала: а що коли я не хочу бути черевиком, а що як я хочу бути... сумочкою або капелюхом. Ні, не треба купувати мені капелюха, я кажу, що я капелюх! Це метафора, тату! Може, це моє рішення, може, мені не потрібні твої гроші... Зачекай, я сказала "може"!

Коли я побачила, як він виходить з літака разом з нею, то подумала, що я на дні. А сьогодні — це ніби ось тут дно, потім п’ятнадцять метрів лайна, а вже знизу я.


Рейчел: Россе, будь ласка, вислухай мене! Ти набагато кращий за Паоло, ти про мене піклуєшся, ти мене любиш, ти мене веселиш!

Росс: Якщо я тебе веселю, є ідея — запроси Паоло до себе в ліжко, а я в кутку розповідатиму анекдоти.

Рейчел: Здається, ми не знайомі? Я Рейчел Грін, живу із сестрою колишнього чоловіка Керол.

Лікар: Радий познайомитися, я доктор Францблау, акушер співмешканки брата колишньої дружини.

Рейчел: Я Моніка! І я мию туалет 17 разів на день, навіть якщо там хтось сидить!

Моніка: Я Рейчел! Подивіться, ця кофта не надто облягає, треба її випрати, щоб сіла! Ах, я люблю Росса... Ненавиджу Росса! Люблю Росса! Ненавиджу Росса! Люблю Росса! Ненавиджу Росса! Ах, я не маю хлопця. Піду на вулицю й пересплю з першим-ліпшим! Ось твоя остання коробка. На ній треба написати "Про що я тільки думала".

Рейчел: Я саме хотіла написати це на лобі в Чендлера!

Моніка: Ви вірите в спорідненість душ?

Рейчел: Я вірю. Вважаю, що в кожного є ідеальна пара. І знаєте, як її знаходять? Перестають шукати. Тому я перестала шукати Рассела Кроу. Він сам мене знайде.

Рейчел: Це чистокровна виставкова кішка сфінкс. Вона дорого коштувала, але я сторгувалася.

Росс: Справді? За скільки?

Рейчел: 1000 $.

Росс: За кішку!?

Рейчел: У моєї бабусі була така ж кішка, я її обожнювала, вона сиділа в мене на колінах, мурчала цілими днями, я прив’язувала до шнурка бантик, а вона за ним бігала.

Росс: Безплатні кішки теж так роблять.

Рейчел: Скажи, Фібі, а що б ти хотіла на день народження?

Фібі: Я хочу, щоб моя мама ожила і відзначила його зі мною.

Рейчел: Добре, я сформулюю по-іншому — що б ти хотіла з косметики?

Рейчел: Є два способи змусити замовкнути чоловіка. І один з них — це секс.

— А другий який?

Рейчел: Не знаю. Я ніколи ним не користувалася.

Я люблю великі дупи і я не брехатиму про це.


Популярне на VOGUE