Як стати відеоблогером: інтерв'ю з влогером Наталією Рубцовою

Promotion

Актриса, режисер і влогер Наталія Рубцова запустила власний YouTube канал з комедійним серіалом і розповіла Vogue.ua про акторську освіту в Лондоні і улюблені ролі.

Чому ви вирішили стати актрисою?

Мене завжди надихала Меріл Стріп. Вона хороша в будь-якому амплуа і здатна, здається, відчути будь-яку роль до дрібниць: від Маргарет Тетчер до головного редактора глянцевого журналу. Пам'ятаю, ще підлітком, я почала цікавитися Стріп після перегляду фільму "Смерть їй до лиця". З тих пір, не пропустила жодного фільму з її участю. Ця любов, частково, і надихнула на те, щоб стати актрисою, і я вступила в лондонську школу акторської майстерності Identity School of Acting.

Чому саме Лондон?

Він завжди притягував мене, можливо, особливим культурним середовищем. Крім того, освіта в Великобританії залишається однією з найпрестижніших у світі. Ті, хто любить кіно і театр, знають, що в Британії ще й найкращі акторські коледжі та інститути.

Чим різниться підхід до навчання театральному мистецтву у Лондоні і тут?

Є відмінні школи акторської майстерності і тут, і в Європі. Просто в Лондоні є можливість поєднати традиційний підхід до навчання з поглибленням в деталі і дрібниці: театральний менеджмент, бізнес, комунікації в сфері театру.

Що було найскладніше під час навчання?

Перший час я невпевнено почувалась тут через те, що мій словниковий запас англійської був невеликим. Доводилося висловлюватися жестами, судорожно шукати переклад того чи іншого слова або мовчки кивати головою на знак згоди з співрозмовником ... Потім я підтягнула мову і сміливо спробувала нові жанри: скетчі, репризи, інтермедію. Для ролей комедійного жанру буває, що не потрібно слів, важлива тільки гра. Все-таки гумор – велика сила.

У вас є улюблена роль?

Зараз – та, яку я виконую в моєму влозі. А в майбутньому мені б хотілося зіграти Фаїну Раневську. Мені близькі по духу її ексцентрика і гострота. Завжди захоплювалася нещадною тверезістю її поглядів на життя і іронією.

Як прийшла ідея створити свій влог?

Сьогодні кожен сам собі режисер. Тим більше, стати ним легко в соцмережах, де тебе можуть побачити і почути мільйони людей. Мені є що сказати їм і чим поділитися.

Чому саме комедійний жанр?

Хочеться показати глядачам, як я бачу наш сучасний світ, як можна посміятися над стереотипами про богеми. Основна тема мого влогу – це богемне життя, на яке я дивлюся іронічно. У всіх нас багато справ, рутина засмоктує, а гумор якраз дає змогу зберегти свіжість розуму.

Чому людям варто підписатися на ваш канал?

Тому що це життєвий влог про нас, про вигадані ідеали, про те, що реальність може бути не такою.

Що буде після влогу?

У планах – повноцінний розвиток каналу. А в перспективі, хочу відкрити школу етикету, де можна було б навчитися акторської майстерності, отримати знання про мистецтво комунікації.

Популярне на VOGUE