Groundbreaking: фільм "Диявол носить Prada" повертається на екрани після 18-річної перерви

Культовий фільм 2006 року "Диявол носить Prada", який зробив зірок з Емілі Блант та Енн Гетевей, отримає продовження. Видання Puck та Deadline повідомили, що сценаристка оригінальної стрічки Алін Брош Маккенна візьметься за написання наступної глави історії. Окрім того, ведуться перемовини з режисером Девідом Френкелем та продюсеркою Венді Файнерман щодо їхньої участі у проєкті "Диявол носить Prada 2.0".

Поки залишається загадкою, чи повернеться до фільму оригінальний акторський склад. Енн Гетевей, яка зіграла головну героїню Енді Сакс, останнім часом проводить цікаві паралелі зі своєю персонажкою завдяки кардинальним змінам власного стилю. Навіть на церемонії вручення премії SAG Awards цього року відбулася зустріч акторок "Диявол носить Prada": Меріл Стріп, Енн Гетевей та Емілі Блант разом вручали нагороду. Проте, раніше Гетевей скептично ставилася до ідеї прямого продовження. "Я не думаю, що ми колись побачимо продовження цієї історії, — сказала Гетевей E! News у березні. — Головне у будь-якому фільмі — це його створення. "Диявол носить Prada" став особливим саме завдяки любові усієї команди до проєкту, яка зробила його таким успішним".

Жизель Бюндхен та Емілі Блант у фільмі "Диявол носить Prada"

Стенлі Туччі, Енн Гетевей і Меріл Стріп у фільмі "Диявол носить Prada"

Отже, можливо, продовження розповість зовсім нову історію. За чутками, роль суворої головної редакторки журналу Runway Міранди Прістлі знову може зіграти Меріл Стріп, а її асистентку Емілі — Емілі Блант. Також джерелом натхнення для сценарію може слугувати продовження роману Лорен Вайсбергер "Помста носить Prada", на якому базується оригінальний фільм.

Для тих, хто засмучений ймовірною відсутністю Гетевей, є гарна новина. У 2022 році актриса поділилася своїми мріями щодо своєї героїні та її майбутнього. "Я думаю, Енді живе в Парижі та пише для чудового французького жіночого журналу, — сказала вона. — Вона штатний автор і вільно володіє французькою. Не думаю, що вона заміжня, але, можливо, має одного або двох дітей. Гадаю, у неї все чудово".

Хоча наразі багато деталей продовження залишаються невідомими, стежте за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх подій. А поки пропонуємо переглянути найкращі вбрання з "Диявол носить Prada" за цим посиланням.

Популярне на VOGUE