До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Флешмоб Dior: "На що ти готовий заради кохання?"

Будинок моди Dior запустив нову кампанію "Dior Love Chain". Vogue.ua розповідає, в чому її суть, і яким чином кожен може взяти в ній участь.

"А на що ти готовий заради кохання?" – саме так звучить головне гасло "Dior Love Chain". Челендж був запущений модним Будинком Dior 27 серпня цього року. Суть в тому, що абсолютно кожна людина на Землі, поруч зі знаменитостями, може записати коротке відео з відповіддю на головне питання-гасло проекту. За кожен такий ролик, викладений в мережу з тегом #diorlovechain, благодійній організації We Movemant перераховується 1$ на допомогу дітям. Обличчя проекту – муза Dior, актриса Наталі Портман.

Десятки відомих особистостей (Джонні Депп, Дженніфер Лоренс, Шарліз Терон, Роберт Паттінсон та інші) вже записали свої відео з відповідями на найважливіше питання: "А ти, на що ти готовий заради кохання?".

Реклама

Найкращі відео будуть презентовані на виставці, яка пройде в Шанхаї в 2018 році. А найяскравіші ролики будинок Dior опублікує на офіційному сайті марки.

Читайте також:

Б'юті-засіб дня: Christian Dior Addict Lip Maximizer

За лаштунками виставки "Будинок Dior, 70 років високої моди"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.