5 коричневих помад, які потрібні всім цієї осені

Осінь – краща пора для експериментів з макіяжем. Хочеться м'яких текстур, приглушених кольорів, бажано в брунатній гамі. Ось п'ять помад, які гарантовано створюють правильний осінній настій і на додачу неперевершено доглядають за шкірою губ.

YSL Beauty

Помада Rouge Pur Couture – практично фетишистський об'єкт. Створена за всіма законами жанру, вона має канонічно красивий футляр з впізнаваним лого YSL на пакованні, золотий ковпачок, гладкий стрижень з загостреним кінчиком. Лягає рівномірно й гладко, забезпечуючи атласне покриття. Тут немає жодних перебільшень або метафор: покриття легке, ковзке, але водночас кремове та бездоганне.

Помада Rouge Pur Couture №13 Effortless Maroon, YSL Beauty

Відтінок №13 Effortless Maroon – насичений коричневий, який нагадує про поліровану поверхню каштанів, та відсилає до знімань Гельмута Ньютона.

Помада Rouge Pur Couture №13 Effortless Maroon, YSL Beauty

Dior

Важко запідозрити в цьому елегантному стіку з насиченим кольором засіб для догляду. А це насправді не помада, а бальзам для губ. Як би там не було, засіб дає насичений колір, який легко нашаровувати від напівпрозорого до густого, та ефект піклування: в складі – антиоксидантні екстракти півонії та гранату, олія солодкого мигдалю та масло ши, відомі своїми живильними якостями.

Rouge Dior Baume №001, Dior

Бальзам можна використовувати сам по собі, або як базу під помаду.

Rouge Dior Baume №001, Dior

Chanel

Осіння колекція макіяжу Chanel створена під впливом карт таро, забобонів та прикмет, до яких була схильна Коко Шанель. Кольори втілюють таємничість та загадки, і новий колір рідкої помади з ефектом другої шкіри – не виключення. Глибокий коричневий, він неперевершено пасує до тренчів, кашемірових светрів, замші та лакованої шкіри.

Рідка помада Rouge Allure Liquid Velvet №234 Enigmatique, Chanel

В формулі поєднані яскраві пігменти та натуральні олії, що в підсумку дає стійке та рівномірне покриття, яке може зберігатися на шкірі до 12 годин. Склад збагачений олією квітів японської сливи та гіалуроновою кислотою – все для живлення та захисту ніжної шкіри.

Рідка помада Rouge Allure Liquid Velvet №234, Chanel

Guerlain

Легендарні помади Guerlain Rouge G, створені ювеліром з Вандомської площі Лоренцом Боймером, щосезону отримують лімітовані версії. Цієї осені футляр доступний в хижому леопардовому оформленні.

Ковпачок для помади Rouge G Le Fauve, Guerlain

Достойною парою до нього стане відтінок 15 Le Marron Glacé.

Помада Rouge G відтінку 15 Le Marron Glacé, Guerlain

Це не просто коричневий, а омаж знаменитому паризькому десерту – зацукрованим каштанам. Власне, покриття у помади таке і є: злегка вологе, наче глазуроване.


Помада Rouge G відтінку 15 Le Marron Glacé, Guerlain

Sisley

Знаменита помада Le Phyto Rouge з шовковистою текстурою має дуже зручну систему підбору кольорів, яка поділяється на 4 гами, від рожевих і червоних до помаранчевих і коричневих. Відтінок N°16 Beige Bejing огортає губи тонкою зволожувальною плівкою, яка працює завдяки складу: мікросфери гіалуронової кислоти та рослинному полісахариду коньякоманнану.

Футляр з магнітним фіксатором і зебровим принтом інакше як fancy не назвеш.

Помада Le Phyto Rouge Edition Limitée N°16 Beige Bejing, Sisley

Популярне на VOGUE