До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 манекенників з найкрасивішим пресом

Липень – час невеликого перепочинку від роботи для чоловіків-моделей. Вже завершився сезон чоловічих показів, а осінні кастинги і зйомки ще попереду. Багато з них, природно, вирушили в цей час до моря і не перестають засипати соціальні мережі своїми напівоголеними фотографіями, чим надихають тисячі підписників записатися в спортивний зал і хоч трохи наблизитися до результатів на фото. Vogue.ua вибрав манекенників з найбільш скульптурними торсами.

<b>Male_Models_ABS</b>

Реклама

Адель Ван Дам, фітнес-тренер паризького клубу KLAY, коментує, що досягти результату лише тренуваннями не вдасться. Для торса, який хочеться порівняти з дошкою для прасування, потрібно дотримуватися ще й спеціальної дієти. Також вона доповнена набором вправ, що допоможуть наблизитися до тіла мрії:

- С-крива: "Відірвіть ноги і тулуб від підлоги, щоб тіло за формою нагадувало букву С. Поступово зближуйте їх і затримайтеся на кілька секунд в максимально скрученому стані. Потім "розмотайтесь" знову до підлоги і повторіть вправу 10 раз".

- Бічні скручування: "Ляжте на бік в дещо зігнутому положенні, що нагадує за формою банан. І підтягніть ноги до живота, так,наче вони ковзали над підлогою. Підтримуйте себе рукою спереду або ззаду. Після повернення у першу позицію, повторіть вправу 30 раз" .

- Скручування: "Ляжте на спину і спробуйте одночасно підняти прямі ноги і верхню частину тулуба, поперек, при цьому, має бути притиснутим до підлоги, щоб уникнути травм. Залишайтеся у фінальній точці – ваше тіло повинне нагадувати чашу. Повторити 30 раз".

- Слизька підлога: "Встаньте в планку на руках і під кожну ногу покладіть невеликий рушник, а потім підтягніть ногу до плеча, ковзаючи по підлозі. Ідеально, щоб підлога була слизькою, тоді тіло додатково витягуватиметься під час повернення ноги назад на рушник".

Також Ван Дам ділиться системою харчування, яка допоможе наблизитися до пресу мрії: "Ми не повинні називати це дієтою – це система повноцінного, але правильного харчування, яка протягом року відмінно очистить організм. Таке харчування має просто стати звичкою, при цьому, ніхто не відміняв невеликих гастрослабостей, але бути вони повинні рідко і без жалю. Для початку оберіть день, коли ваше тіло максимально розслаблене і ви готові прискорити його метаболізм. Для початку просто пропустіть звичний обід або їжте протягом дня один і той самий продукт – виноград, яблука або овочевий бульйон. Коли ваш організм звикне, можна рухатися далі, в інші дні виключати з раціону будь-які види цукру, фрукти, борошно і навіть крупи. Білки і овочі повинні стати головними продуктами на вашому столі".

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.