До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Rolls-Royce презентували свій перший кросовер

Шанувальники стилю і якості автомобілів Rolls-Royce тріумфують – британський бренд випустив свій перший кросовер. Називається він Cullinan, в честь найбільшого алмазу в світі, і дарує абсолютно новий досвід їзди на дорогах з будь-яким покриттям і рівнем складності.

Торстен Мюллер-Отвос, генеральний директор Rolls-Royce Motor Cars, розповідає: "Cullinan – автомобіль, якому немає рівних. Він заново переосмислює критерії розкішних подорожей, втілює ідею невимушеной грації Rolls-Royce в інженерній формі. Він підкорить будь-яку точку світу".

Реклама

Інженери компанії справді постаралися – побудований Rolls-Royce Cullinan на новій алюмінієвій платформі "Архітектура розкоші", яка є тільки у останнього Phantom, під його капотом вбудований модернізований 6,75-літровий двигун V12, а максимальна швидкість новинки – 250 км/г. Не страшні новому Cullinan і українські дороги – пневмопідвіска із змінним кліренсом навіть бездоріжжя перетворює в легку прогулянку.

Є чому здивуватися і естетам, які не звертають увагу на технічні характеристики. Інтер'єр салону зроблений зі шкіри і натурального дерева і готовий конкурувати зі знаменитим Phantom, а також відділений від багажника скляною перегородкою, що дозволяє зберегти в салоні авто оптимальну температуру і заодно збільшує шумоізоляцію.

Разом з Rolls-Royce Cullinan можна відчути себе дизайнером і адаптувати позашляховик під себе, завдяки декільком опціям Bespoke. Наприклад, додати платформу Viewing Suite або розважальний модуль Recreation Module.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.