До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація нового Mercedes-Benz S-Класу

28 вересня відбулася презентація нового Mercedes-Benz S-Класу. Подія ознаменувалася ще однією, не менш гучної прем'єрою – відкриттям першого в Україні концептуального шоу-руму AMG Performance Center. Унікальний простір в салоні офіційного дилерського центру "Автомобільний Дім Україна – Мерседес-Бенц" виконане відповідно до останніх стандартів німецького виробника і вражає сучасною архітектурою. AMG Performance Center розрахований на 7 автомобілів з новітнім елементом Pit Lane і індивідуальною консультаційною зоною.

Разом з ведучими Григорієм Решетником і Сантою Дімопулос атмосферу вечора створював електронний дует з Литви Beissoul & Einius. Кульмінацією вечора стала презентація седана Mercedes-AMG S63, що супроводжувалася яскравим світломузичним шоу, у якого немає аналогів в Україні.

Реклама

Почесним гостем події став маркет-менеджер Mercedes-AMG Гвідо Брорман. "Більше 100 років досвіду і розробок компанії Mercedes-Benz і 50 років інновацій від AMG дозволяють нам створювати продукт, аналогів якому немає в світі", – зазначив він.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.