14 етичних порносайтів, які пропагують інклюзивність та розширюють можливості

Намагатися знайти порно, яке не ставить під загрозу ваші особисті цінності, важко. Відомі сайти навряд чи обстоюють розширення прав і можливостей жінок, навіть навпаки. Часто жінок принижують, цноту фетишизують, а загальний світогляд послуговується прямолінійним чоловічим поглядом.

Але етичне порно — це зовсім інше. Воно платне, а отже, безпечніше для вашого пристрою. Але це ще не все: воно передбачає справедливу оплату і ставлення до виконавців. Сюжетні лінії також більш уважні до жінок; будь-яке домінування чи покора відбуваються за явною згодою.

Можливо, ви ніколи не чули про це чи не знаєте, де шукати, тому ми склали зручний список ресурсів. Ось найкращі майданчики, де можна знайти натхнення для мастурбації, і не почуватися при цьому огидно.

Що таке етичне порно?

"Етичне порно — це термін для опису порно, яке було створено за згодою учасників, передбачає шанобливе ставлення до виконавців, чесну оплату та створення, за якого передбачаються добровільна згода та задоволення. У такому контенті комфорт та безпека виконавців є пріоритетом номер один", — каже штатна сексологиня SheSpot та секс-терапевтка Еліс Чайлд.

За словами Чайлд, етичне порно часто створюється як більш реалістичне. "Це передбачає більшу різноманітність тіл, кольорів шкіри, віку, сексуальних бажань і обмежень. Часто (але не завжди) воно створюється з думкою про жіноче задоволення, а задоволення та спілкування будуть більш "правдивими". Отже, етичне порно — це спроба створити інший тип еротичного фільму — консенсусного, інклюзивного, автентичного, приємного, різноманітного і креативного!"

Lust Cinema

Еріка Ласт — режисерка, яка відстоює феміністичне й етичне порно в галузі. У фільмах, які вона знімає у виваженій, кінематографічній манері, Ласт досліджує "інтимність, кохання та хить". Ласт показує різні тіла, статі, вікові та расові приналежності.

Make Love Not Porn

Ця платформа демонструє справжній секс реальних людей, що дає нам можливість відчути впевненість, навіть якщо ми ми не маємо такого бездоганного вигляду, як у порно, яким ми всі ситі дотепер. Пари охоче надсилають відео, на яких вони займаються сексом, де половина грошей повертається самим зіркам. Make Love Not Porn заохочує вас підтримати їхню "битву за створення соціальної сексуальної революції".

SPIT

Немає якогось універсального розміру для виміру сексуальності, і контент SPIT підтверджує, що метою порно є, зокрема, відображення різноманіття. Контент SPIT присвячений створенню консенсусних, справедливих і міжсекторальних феміністичних просторів у секс-індустрії. Принаймні це вартує плати за доступ до ресурсу.

Bellesa

На Bellesa можна переглядати секс-контент, який оспівує жінок як суб’єктів насолоди, а не як об’єктів чиєїсь похоті, — в інклюзивний спосіб. Bellesa також є платформою, спрямованою на те, щоб допомогти жінкам розуміти, досліджувати та вільно втілювати свої бажання в спільноті однодумниць, — тобто це платформа, де цінують і поважають те, що говорять жінки. Нарешті.

JoyBear

JoyBear пишається тим, що просуває складних, сильних, цікавих жіночих персонажів, яких поважають і яким справедливо платять, і є одним із галузевих стандартів, бо існує з 2003 року. JoyBear хоче, щоб ми бачили секс-позитивний світ, де секс не є табу". Їхня платформа — це безпечний простір, де можна досліджувати, насолоджуватися та, що найголовніше, розважатися — усуваючи страх бути неідеальним під час одного з найбільших задоволень у житті. Членство коштує 25 фунтів стерлінгів за 30 днів або 50 фунтів стерлінгів за 90 днів доступу.

A Four Chambered Heart

Якщо вам подобається художня сторона порно (ми раді повідомити, що вона існує), тоді буде цікаво дізнатися: A Four Chambered Heart пропонує кадри, настільки гарні, щоб вішати на стіну, і короткі фільми, які змусять вас забути, що ви дивитеся порно.

PinkLabel

PinkLabel, безумовно, можна назвати однією з найбільш інклюзивних платформ для сексуального контенту, що зараз є в Інтернеті. Зірки ЛГБТК+ спільноти, люди з інвалідністю та люди з різним кольором шкіри представляють значну частину спільноти PinkLabel. Щоб отримати доступ, усе, що потрібно зробити, — це зареєструватися (безкоштовно), щоб брати напрокат або купувати фільми окремо.

Bright Desire

Секс — це спілкування, і Bright Desire підкреслює це за допомогою контенту на своїй платформі. Сцени Bright Desire зосереджуються головним чином на реалістичності, інтимності, емоційному зв’язку між партнерами під час сексу, показуючи пари з реального життя, — це означає взаємну згоду та повагу.

Dipsea

Порно не обов’язково має бути візуальним — інколи все, що потрібно, — це якесь гаряче аудіо, і ось тут на допомогу приходить Dipsea. Можна сприймати це як чуттєвий підхід до порно. Працюючи виключно за допомогою звуку, додаток має сотні сексуальних історій, з яких можна обирати, тож можна послухати звуки чийогось сексу. Ви можете отримати безкоштовну пробну версію, щоб перевірити, чи підходить вам такий контент.

Afterglow

Afterglow — це нова платформа, яка обіцяє високоякісну еротику з акцентом на задоволенні для всіх, хто бере участь у сценах.

Dreams of Spanking

Як зрозуміло з назви, тут фокус на шльопанні, але платформа гарантує згоду тих, хто бере участь у зніманнях, і ставлення до них з дотриманням високих моральних і етичних стандартів. Веб-сайтом керує Пандора Блейк, британська домінатрікс та секс-активістка.

Lustery

Lustery — це простір, де люди, що є реальними партнерами насправді, знімають своє сексуальне життя за зачиненими дверима. Lustery — для тих, кому подобається спостерігати за справжньою інтимністю й емоціями. Це автентичний, консенсусний контент, який демонструє радість справжнього задоволення.

Ifeelmyself

Ifeelmyself — про жіноче задоволення; і мова про справжнє задоволення, а не те, яким його любить зображати традиційне порно. Ця платформа також дозволяє користувачам ділитися власними відео.

Sssh

Якщо шукаєте порно, яке є не тільки етичним, але й певною мірою художнім, Sssh — для вас. Ця краудсорсингова платформа еротичних фільмів зосереджується на сюжетній лінії, щоб ви могли справді поринути у фантазію та перемкнутися.

Текст: Kiya-Ellen Rose та Tanyel Mustafa
За матеріалами glamour,co.uk

Популярне на VOGUE