До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#VOGUECHOICE: ідеї для осіннього гардероба в київському ЦУМі

Осінь саме в розпалі і час якомога більше насолодитися її прохолодою, поекспериментувати з багатошаровістю та великим вибором верхнього одягу, приміряти найм'якші і найприємніші фактури. Fashion-стиліст Веня Брикалін зібрав 5 образів, з якими ця осінь буде ще гарнішою.

Реклама
Лише елегантність

Що може бути елегантнішим за струмливу спідницю довжини міді, яка поєднується з лаконічним однотонним гольфом і чобітьми на акуратній шпильці? Надати зухвалості цьому ансамблю зможуть цікаві деталі, наприклад, зміїний принт і пухнаста куртка замість очікуваного жакета або тренча.

[COLLAGE id=32;]

Трохи рок-н-ролу

Тепла дублянка у манері байкерської – річ, з якою сміливо можна провести весь холодний сезон. Зараз її можна впевнено поєднувати з тонкою картатою сорочкою і спідницею зі світлого деніму, а з настанням морозу – з теплим светром, вовняними штанами і черевиками на стійких підборах.

[COLLAGE id=33;]

І знову клітинка

Клітинка – принт, який захопив модні подіуми цієї осені. Якщо контрастний візерунок буффало або підкреслено аристократичний "принц Уельський" вже є в гардеробі, продовжити клітинну історію цього сезону можна сарафаном в одній з інтерпретацій тартану. Наприклад, сарафан у клітинку ALEXACHUNG можна доповнити однотонним лонгслівом і ботфортами на плоскій підошві.

[COLLAGE id=34;]

Родина Тененбаумів

Образ Марго Тененбаум з шедевру "Родина Тененбаумів" вже давно став культовим для світу моди, адже хто ще з такою легкістю вмів носити тенісні поло з розкішною шубою? Ми рекомендуємо все-таки вибрати шубу з екохутра і додати образу додаткового акценту, наприклад, сумку зі зміїним принтом.

[COLLAGE id=35;]

Міксологія


Уміння поєднувати принти знадобилося багатьом стритстайл-зіркам свого часу, адже несподіваний мікс різноманітних патернів привертав увагу фотографів і мав ефектний вигляд у кадрі. Їхні прийоми можна використовувати і в повсякденному житті, коли хочеться додати барв у будній день.

[COLLAGE id=36;]

Купити представлені образи в київському ЦУМі.

Відео: Anna Bugakova

Стиль: Venya Brykalin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.