До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#VOGUECHOICE: 5 новорічних образів з київського ЦУМу

Грудень – місяць, якого ми не дарма чекаємо весь рік, адже він наповнений різними приводами, заради яких хочеться вбратися. Vogue.ua заглянув до київського ЦУМу і вибрав 5 образів, чудових і для урочистого походу до театру, і для корпоративу, і, звісно ж, для зустрічі Нового року.

Лід і полум'я

Грати на контрастах з настанням зими ще приємніше, адже на тлі пухнастої шуби шовкова сукня здається зовсім повітряною і беззахисною. Завершальним акцентом образу нехай стануть класичні аксесуари – елегантна сумка суворої форми і чорні босоніжки з закритим носиком.

Реклама

[COLLAGE id=37;]

Іспанський флер

З образами спекотних танцівниць фламенко можна експериментувати не лише влітку. Додати пристрасті святковому образу можна спідницею довжиною до підлоги ALEXACHUNG, оздобленою великими воланами, і напівпрозорою блузкою з кокетливими рюшами. Аксесуари нехай переливаються акуратним блиском.

[COLLAGE id=38;]

Все буде смокінг

Ще Ів Сен-Лоран у середині ХХ століття довів, що класичний смокінг на жіночому тілі – це не просто провокаційно, а дуже чуттєво. Обіграти його маскулінність можна за допомогою речей підкреслено жіночних – мініспідниці з мереживом, високих чобіт на підборах і компактного клатча.

[COLLAGE id=39;]

Хороша дівчинка

Якщо образ гарної дівчинки не хочеться змінювати і в новорічну ніч, знадобиться біла сорочка і спідниця довжини міді, але нехай вони будуть "обтяжені" додатковим блиском. Наприклад, у сорочки Alice & Olivia комір розшитий дрібними стразами, а спідниця – лелітками. Фінальний штрих – замшеві босоніжки з підвісками, які грайливо рухатимуться під час танцю.

[COLLAGE id=40;]

Класика жанру


Чудова традиція – вечір 31 грудня провести в театрі, наприклад, сходити на "Лускунчика". Образ для такого виходу краще вибрати максимально класичний – з чорною сукнею довжиною до підлоги, довгими сережками, блискучим клатчем і оксамитовим взуттям.

[COLLAGE id=41;]

Придбати представлені образи в київському ЦУМі.

Відео: Anna Bugakova

Стиль: Venya Brykalin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.