До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Choice: Катя Сільченко вибирає гіти цього літа

Стиль дизайнерки Каті Сильченко — це поєднання ніжних кольорів і жіночних силуетів, які делікатно підкреслюють фігуру. Разом з Vogue UA Катя вирушила до київського ЦУМу, де приміряла найгарячіші гіти цього літа. Нині в універмазі знижки до -50% від європейських цін на літні колекції міжнародних і українських брендів.

Реклама
Рожева вата

Рожевий відтінок з перламутровим підтоном має по-літньому освіжний вигляд. До того ж Катя Сільченко вирішила не обмежуватися однією річчю в цьому ніжному кольорі, а зібрала на його основі повноцінний образ, у якому на контрасті грають фактури — боді й спідниця Roland Mouret тут декоровані лелітками, плащ Red Valentino врівноважує їх гладкою сатиновою поверхнею, а текстура "під крокодила" на чоботях Jimmy Choo додає вбранню характеру. Доповнює лук клатч THEMOIRe.

<b>VogueSilchenko_1</b>

Вихід царівни

У кожному гардеробі має бути святкова сукня "для особливого випадку". Її так і хочеться порівняти з десертом, яким так приємно винагородити себе наприкінці напруженого дня. Катя Сільченко пропонує свою дозу дофаміну отримати за допомогою найніжнішої сукні RED Valentino світло-лимонного відтінку. Завершують образ акуратні босоніжки Jimmy Choo.

<b>VogueSilchenko_2</b>

Гра фактур

Мода — це величезне поле для експериментів, а гра фактур в одному образі допомагає зробити його ще цікавішим. До того ж необов’язково грати на контрасті, можна знайти небанальне рішення в межах одного стилю, наприклад, романтичного. Катя Сільченко вибрала мереживо (плащ Red Valentino), глітер (босоніжки Jimmy Choo) і лелітки (боді Roland Mouret).

<b>VogueSilchenko3</b>

Сама делікатність

Є образи, які не кричать про себе, а прикрашають свою господиню делікатно й ненав’язливо. Саме з таких перлинно-сіра сукня Needle & Thread, у якій приглушена кольорова гама, акуратний декор і стриманий силует разом звучать голосніше, ніж будь-який неон або довжина міні. До них можна взути босоніжки Jimmy Choo.

<b>VogueSilchenko4</b>

Свята трійця

Костюм-трійка — ефектне рішення для ділового гардероба, але хто сказав, що він має бути нудним? Наша героїня вибрала основою жовтий колір (жилет і штани ALEXACHUNG), врівноваживши його яскравість чистим сірим відтінком (жакет Proenza Schouler).

<b>VogueSilchenko6</b>

Міські сафарі

Хто сказав, що стиль сафарі недоречний у місті? Його фірмова приглушена гама, поєднання хакі й пісочного відтінків (сумка Proenza Schouler і ботильйони Isabel Marant) має не менш ефектний вигляд на тлі бетонних джунглів. Зберегти жіночність тут допоможе дотримання пропорцій (топ Golden Goose і штани See by Chloe).

<b>VogueSilchenko5</b>

Coachella кличе

Попри те, що музичний фестиваль Coachella цього року скасували, його богемний і розслаблений дух все одно з нами. Найкраще його передає комплект з колекції Isabel Marant Étoile, до якого Катя Сільченко підібрала чоботи ідеального рожевого відтінку Jimmy Choo.

<b>VogueSilchenko7</b>

Речі представлені в універмазі ЦУМ і на tsum.ua.

До 26 липня в ЦУМі акція: додаткова знижка -10% у разі купівлі двох одиниць і додатково -15% у разі купівлі від трьох одиниць.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.