До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Choice: Алла Костромічова оновлює літній гардероб

"Після такої спокійної й домашньої весни в нас точно має бути найкраще і найяскравіше літо", — впевнена модель Алла Костромічова, яка вирушила до київського ЦУМу, який нещодавно відкрився, щоб вигідно оновити літній гардероб — в універмазі нині активні 40% знижки на колекції сезону весна-літо 2020. А vogue.ua закарбував цей процес.

Реклама

Так, найближче літо українська топмодель планує провести в речах комфортних і водночас ефектних. Серед її лідерів чоботи-козаки Isabel Marant, сукня з квітчастим принтом Proenza Schouler, джинсовий комбінезон Ulla Johnson, лляний жакет у велику смужку Roland Mouret і сукня з витонченою вишивкою бісером Needle & Thread. Розглядаємо їх докладніше.

Міське кантрі

Ковбойський стиль не втрачає актуальності, але цього літа став елегантнішим і адаптованішим до міського життя. Так, Алла Костромічова поєднує класичний жакет Red Valentino з козаками Isabel Marant, а елегантну сукню із заходом Proenza Schouler з невеликою сумкою із замшевими вставками See by Chloe.

<b>Alla_TSUM_1</b>

З денімом по життю

Без деніму складно уявити сучасний гардероб, і якщо джинсів у шафі вже досить, то на допомогу прийде комбінезон — Алла Костромічова вибрала модель Ulla Johnson без рукавів і з м’яким поясом, що підкреслює талію. Доповнити його можна аксесуарами в білому кольорі — ботильйонами Isabel Marant і сумкою Manu Atelier.

<b>Alla-Tsum_2</b>

На щодень

Літо прекрасне тим, що ніколи не знаєш, де закінчується довгий день — прогулянкою в парку, романтичною вечерею або танцями на терасі. Вирішити це завдання допоможе образ, який буде доречний і вдень, і ввечері, наприклад, дует із жакета Roland Mouret і джинсів See by Chloe, під яким ховається розшите лелітками боді Roland Mouret. Фінальний штрих образу — босоніжки Jimmy Choo і сумка See by Chloe.

<b>Alla_TSUM_3</b>

Ширше крок

Після карантину прогулянки містом стали для нас окремою насолодою. Досліджувати улюблений Київ гарно й комфортно Аллі Костромічовій допомагають широка сукня-сорочка See by Chloé, кросівки Red Valentino і сумка Cult Gaia.

<b>All_Tsum_4</b>

100% літа

Зібрала Алла Костромічова в київському ЦУМі й ідеальний образ для подорожі до моря — лляну сукню Cult Gaia, плетені сумку й капелюх Sensi Studio і босоніжки Red Valentino, прикрашені торочками.

<b>Alla-Tsum-4</b>

Трохи свята

Має бути в літньому гардеробі й місце святу — українська модель віддала перевагу ніжній сукні Needle & Thread, прикрашеній вишивкою з бісеру.

<b>Alla-Tsum-5</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.