До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У пошуках балансу: колекція Bally весна-літо 2021

Швейцарський бренд Bally представив нову весняно-літню колекцію, у якій звертається до своєї спадщини. Називається вона Elemental Balance і демонструє як різноманітність архівів марки, так і майстерність використання натуральних матеріалів. Продемонструвати її команда Bally вирішила віртуально — за допомогою спеціальної платформи Bally Studio. У новій колекції бренд досліджує симбіотичні відносини між людиною і довкіллям, а ідею розкоші розкриває в силі ручної роботи, віртуозно поєднуючи шкіру дрібного плетіння, необроблену рафію і плетену соломку. Розповідаємо докладніше про ключові її елементи.

Bally весна-літо 2021
Взуття

Взуття завжди було головною візитною карткою Bally, адже саме з нього понад сто років тому почалася історія марки. Упродовж багатьох років бренд майстерно інтерпретував власні архіви, даруючи їм нове життя й повертаючи актуальність. Колекція весна-літо 2021 не стала винятком. Цього сезону шанувальники Bally знову побачать фірмову пряжку Janelle, впізнаваний ланцюжок B-Chain і фурнітуру 1851 року, що прикрасила різноманітні босоніжки, туфлі на шпильках і чоботи-козаки. Також серед декоративних елементів колекції — шкіряні торочки, рафія і заклепки.

Реклама
Одяг

Ще один важливий елемент ДНК Bally — робота зі шкірою. Бренд уже давно засвідчив, що може робити з неї найвишуканіші та найелегантніші речі. Цього сезону швейцарці ставлять на її поєднання зі струмливими силуетами. Серед головних гітів — сукні косого крою, спідниці-трапеції та трикотаж у морському стилі. Для найспекотніших днів бренд підготував невагомі сукні-сорочки й шорти в стилі сафарі.

Bally весна-літо 2021
Bally весна-літо 2021
Сумки

Сумки Bally цього сезону вирізняються особливою різноманітністю — від моделей з лазерним тисненням до дизайнів, у яких шкіра поєднується із соломкою й ґратчастим оздобленням. Ретельно опрацьований тут і мотив B-Chain, який знайшов своє втілення в аплікаціях, тиснених на шкіряних клатчах або бавовняному жакарді з малюнком. Особливо ефектний він має вигляд на сумці Saddle.

Взуття та аксесуари бренду представлені в ЦУМі на 1, 2 та -1 поверхах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.