До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усвідомлений вибір: секрети краси Наталії Гоцій

Наталі Гоцій – 33 роки. У минулому обличчя Bobbi Brown, Redken і L'Oréal Professionnel, ароматів Yves Saint Laurent Baby Doll і Carolina Herrera 212 Sexy, вона і зараз залишається у відмінній формі і продовжує зніматися в комерційних рекламних кампаніях. Sugar free і sport addicted person – це про неї. Наталя відмовилася від молочних продуктів і не сприймає ніяких ліків, зате їсть м'ясо, продукти, що містять глютен, не виключає алкоголь, вірить у силу суперфуду ( "Мака нормалізує рівень гормонів, а спіруліна рятує мене від алергії під час цвітіння") і океанічної води ( "П'ю курсами ізотопний розчин "Квінтон", винайдений французьким мікробіологом Рене Квінтоном. Він продається в зручних ампулах, добре сприяє очищенню організму").

Наталія Гоцій, бекстейдж зйомки "Ідеальний сюжет"

Спорт, чиста їжа, правильно підібраний догляд – три кити природної краси Наталії. "Я дуже добре знаю своє тіло, знаю, що воно приймає з радістю, а що – марна трата часу і грошей, – розповідає Гоцій. – Найефективніша процедура для тіла – гідромасаж. За три сеанси може піти один розмір. Обожнюю хаммам, ручний масаж. На апаратні процедури на зразок LPG мій організм не реагує". Допомагає підтримувати шкіру тіла в тонусі антицелюлітним кремом для тіла Cellulinov, Sisley. Найкраща маска для обличчя – у Sensai: вона зволожує і підтягує, шкіра після неї гладка і ніжна.

Реклама

На інтерв'ю Наталія приїжджає відразу після тренування, з макіяжу на ній тільки консилер, який одночасно виконує роль хайлайтера; брови акуратно зачесані вгору. Свіжий здоровий колір обличчя без грама тонального засобу. В чому секрет? "Праймер, його можна наносити протягом дня, щоб освіжити шкіру, а також перед нанесенням макіяжу і після – незамінна річ на зйомках". Улюбленим ароматам Наталія вірна вже кілька років. З останніх відкриттів – аромат унісекс, делікатний і свіжий, з нотами кедра, бергамоту і апельсина.

<b>Осознанный выбор: секреты красоты Натальи Гоций</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.