До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий старт: 5 модних ідей для ненудного карантину

Карантинні обмеження, що переслідували нас упродовж усього року, знову наздогнали нашу рутину, однак вони не стануть на заваді живому спілкуванню. І нехай торгові центри та заклади тимчасово не можуть приймати гостей, ми все так само можемо зустрітися з друзями за філіжанкою ароматної кави to go, провести вихідні на свіжому повітрі або влаштувати яскраву домашню вечірку у вузькому сімейному колі. Підібрати стильні образи для кожного випадку ми вирішили разом із ЦУМом, на сайті якого нині активні знижки до 60% на популярні одиниці з колекцій осінньо-зимового сезону міжнародних брендів — під час карантину київський універмаг пропонує скористатися безоплатним екодоставленням і приміряти речі вдома, що робить процес онлайн-шопінгу ще приємнішим.

Заміський відпочинок

Вирушити в подорож, хай і ненадовго, виїхати на кілька днів до друзів і насолодитися тишею навколишньої природи — мабуть, найкращий варіант відпочинку від метушливих буднів. У такому разі головними спільниками стануть об’ємний джемпер Nanushka з коміром поло й актуальні джогери від Vince пастельного відтінку, а пухова куртка The Marc Jacobs й утеплені хутром кросівки Sergio Rossi не дадуть змерзнути. Правильно розставити акценти допоможуть аксесуари — шкіряна сумка й сережки Isabel Marant.

Реклама

<b>TSUM загородный отдых</b>

Ділова зустріч

Хоч віддалена робота має свої незаперечні плюси, іноді особиста зустріч просто потрібна. Налаштуватися на робочий лад під час карантину допоможе правильний гардероб — навіть якщо улюблена піжама вже стала звичним спільником, радимо змінити її на бавовняну сорочку Vince і двобортний жакет Red Valentino з акцентним шарфом. Фінального штриха образу додадуть аксесуари — мінімалістичні сережки Tory Burch і каблучка Numbering у дусі футуризму.

<b>TSUM деловая встреча</b>

Зустріч із друзями

Зустрітися зі старими друзями й потішити себе улюбленим напоєм і десертом to go — як ковток свіжого повітря в ці турбулентні для всіх часів. Отримати насолоду від миті найкраще в спідниці довжини міді від Vince зі струмливого шовку, затишному грубому джемпері від Ulla Johnson і стильному вовняному капелюсі Sensi Studio, що відсилає до героїнь французьких романів.

<b>TSUM встреча с друзьями</b>

Домашня вечірка

Задовгий карантин змусив нас з особливою любов’ю ставитися до ошатного вбрання. Зануджені в гардеробі мереживні сукні з елементами кроше від Philosophy, туфлі на підборах Sergio Rossi, прикрашені перлами, лялькові мініатюрні сумки Love Moschino й мінімалістичні прикраси від Timeless Pearly та Bimba Y Lola тільки й чекають свого зіркового виходу у світ — нехай навіть у вузькому колі.

<b>TSUM домашняя вечеринка</b>

Сімейна прогулянка

У часи нестабільності краще проведення часу — із сім’єю. Щоб зимові прогулянки на свіжому повітрі не спричиняли дискомфорту, підійти до вибору образу краще з практичного боку: вовняний светр See by Chloe, улюблені джинси від Tory Burch, зручні черевики на шнурівці й масивній підошві від Proenza Schouler і стильна дублянка з хутряною підкладкою Isabel Marant Etoile стануть на сторожі комфорту й затишку.

<b>TSUM семейная прогулка</b>

До 24 січня онлайн-замовлення, зроблені на сайті ЦУМу, можна отримати в зоні Click & Collect на паркінгу P1 універмагу або скористатися послугами безоплатного доставляння й виїзного примірювання. ЦУМ також запрошує насолодитися улюбленими стравами й напоями — ресторани на 6 і 7 поверхах відкриті й працюють у форматі take away з дотриманням всіх запобіжних заходів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.