До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Краса в недосконалості: ЦУМ провів паблік-ток, присвячений новим вітринам

18 вересня в київському ЦУМі відбувся паблік-ток, присвячений новим осіннім вітринам, що об'єднані під гаслом "Краса в недосконалості". Розробляли їх 8 українських художників, кожен з яких поєднав світ моди з власним мистецтвом.

Учасники проєкту "Краса в недосконалості" і команда київського ЦУМу

Під час паблік-току, в якому взяли участь Юлія Полященко, Оксана Левченя, Вова Воротньов, BRATY, Маша Рева, а також представники креативного відділу ЦУМу, гості дізналися про процес роботи, взаємодію художників і креативного департаменту універмагу. Наприклад, учасники проєкту – арт-група Pomme de boue – працюють інкогніто, тому спілкування з ними вели виключно онлайн, а свою роботу вони просто прислали на таксі. А художниця Оксана Левченя для вітрини надала зроблений вручну килим, малюнок якого натхненний планом Києва.

Реклама
Художниця Оксана Левченя
BRATY
Фотографиня Юлія Полященко
Художник Вова Воротньов
Маша Рева

Кожному з учасників було, що розповісти про свої джерела натхнення і новий досвід, але всі зійшлися на тому, що "Краса в недосконалості" – це не тільки важлива історія про різноманітність, індивідуальність та прийняття себе, але і чудовий спосіб популяризації українського мистецтва, адже повз ЦУМ щодня проходять близько 200 000 людей.

<b>Презентация_ЦУМ_Витрины</b>

Фото: Марія Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.