До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Київський ЦУМ відкрив новорічний сезон

Уже другий рік поспіль київський ЦУМ дає старт новорічному сезону ввімкненням святкової ілюмінації на фасаді головного універмагу країни, занурюючи все місто в казкову й чарівну атмосферу. Як і торік, партнером цієї масштабної ініціативи стала компанія ДТЕК.

У новому сезоні ЦУМ анонсував партнерство з Національною оперою України й відкрив вітрини, натхнені всесвітньо відомою казкою "Лускунчик" та її інтерпретацією в балетних і театральних виставах, музичних творах, класичних і аудіокнигах. Спеціальними гостями врочистої події стали солісти Національної опери України — прими-балерини Анастасія Шевченко й Наталія Мацак, а також провідний соліст Олексій Потьомкін.

Реклама
Анастасія Шевченко
Олексій Потьомкін
Наталія Мацак

Долучитися до цієї радісної події могли всі охочі, а заразом ознайомитися з новими різдвяними вітринами та насолодитися частуванням.

<b>ЦУМ_НГ_УЛИЦА</b>

Урочистості продовжилися на закритій вечірці в лофт-просторі ЦУМу, гості якої змогли зануритися у світ балету — Анастасія Шевченко й Олексій Потьомкін виконали для присутніх уривок з "Лускунчика". У перформансі також узяли участь молоді перспективні артисти Національної опери: Олександра Берьозкіна, Марина Ластовина, Діана Стеценко, Катерина Гідзіль, Діана Іванченко, Анастасія Тьокіна. Балетмейстером-постановником виступив Віктор Іщук — прем’єр балетної трупи Національної опери України.

Свідками перформансу від найкращих українських артистів балету стали Аліна Паш, Маруся Коваль, Володимир Остапчук.

Фото: Юрій Яцкулич

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.