До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День усіх закоханих: ідеальний план на 14 лютого

День усіх закоханих цього року випадає на неділю, а це означає, що з ранку й до вечора його можна провести з коханою людиною. Пропонуємо це зробити в київському ЦУМі, а наш ідеальний план на день має такий вигляд.

Пізній сніданок у Milk Bar

Що може бути ліпше, ніж неспішний сніданок з коханою людиною? Організувати його пропонуємо в Milk Bar, який розмістився на сьомому поверсі київського ЦУМу. Приємним бонусом до великого меню сніданків стане мальовничий вигляд на місто. А вибрати тут є із чого — від знаменитих сирників "Три молока" до ідеальної вівсянки. На чомусь одному зупинитися рішуче неможливо.

Реклама
Milk Bar
Вибір подарунків

Свята без подарунків не буває, а полегшити їхній вибір допоможе київський ЦУМ, у якому можна купити майже все. Перший поверх універмагу — справжній рай для б’ютіголіків. Нішеві аромати зі Швеції Byredo, культова французька косметика Sisley, улюблена марка європейських міленіалів Malin + Goetz, парфумовані брошки Diptyque і розкішний корнер ізраїльської марки Zielinski & Rozen — це лише мала частина всесвітньо відомих брендів, виробами яких можна потішити кохану людину.

Корнер Zielinski & Rozen

Якщо у святковому списку бажань є взуття, то справжнім порятунком стане другий поверх ЦУМу — від ідеальних лодочок SJP до романтичних босоніжок Mach & Mach і улюблених кедів герцогині Кембриджської Veja. Також тут можна знайти гіти з останніх колекцій Victoria Beckham, Proenza Schouler і Nanushka. Українські бренди розміщені на третьому поверсі. Чуттєве вбрання FROLOV, одяг для дому La Reine, великий вибір спідньої білизни на подарунок — зібрати в ЦУМі модний образ з етикеткою Made in Ukraine буде легко, адже на цю мить в універмазі представлено понад 90 локальних марок. Шанувальницям ненудних прикрас радимо звернути увагу на марку Timeless Pearly, у дизайні якої іронічні елементи поєднуються з вишуканими перлами або трендовими ланцюжками.

<b>TSUM_Подарки</b>

Чоловічі подарунки представлені на -1 поверсі — футуристичні кросівки Y-3 у взуттєвому корнері, сучасна класика в BOSS і Bally, актуальний сьогодні streetwear у RIOT DIVISION та ідеальний приклад casual-стилю в The Kooples. Захочеться вибрати відразу кілька подарунків.

<b>TSUM_МужскиеПодарки</b>

На п’ятому поверсі розмістилися товари категорії Home & Gifts. Ми не змогли пройти повз лаконічну систему портативної акустики Transparent Sound, набір для гри в нарди Hector Saxe Paris, бездротові навушники Urbanista, механічні іграшки Saint John і книжку The Impossible Collection of Whiskey, яка представлена серед новинок видавництва Assouline і Taschen.

<b>TSUM_ПодаркиДом</b>

А впакувати всі подарунки можна на другому поверсі ЦУМу, де міститься спеціальна пакувальна станція.

Підготовка до побачення

Можна в київському ЦУМі відразу підготуватися й до побачення. Процедури для обличчя з миттєвим wow-ефектом чекають на нас в Anywell Facial Bar — від глибокого зволоження Dermadrop до улюбленої процедури голлівудських зірок Fire and Ice, а за свіжим манікюром варто вирушити до сусіднього салону "Ручки-ніжки".

Anywell Facial Bar
Квіти

Квіти — важливий складник такого романтичного свята, як День усіх закоханих. Їх можна вибрати у квіткарні Tory Art біля головного входу в київський ЦУМ. Тюльпани, троянди всіх відтінків, півонії та гортензії наблизять довгоочікувану весну й подарують правильний настрій.

TORY ART
Вечеря

На шостому поверсі ЦУМу розмістився затишний бар goodwine, де можна і смачно повечеряти, і спробувати рідкісне вино. У меню закладу не менш як 50 позицій, які можна замовити по одному келиху й влаштувати собі винну подорож до найгарніших куточків світу.

goodwine
Кіно

А завершальним акордом цього насиченого дня може стати кіноперегляд у Multiplex на сьомому поверсі ЦУМу. Невеликі й затишні зали кінотеатру створюють ідеальну атмосферу для такого особливого приводу, як День усіх закоханих.

Multiplex

Рекомендуємо сходити на дуже добрий анімаційний фільм "Душа", а також оперу "Ехнатон" з колекції The Metropolitan Opera.

Multiplex

А якщо плануєте провести цей день удома, то вибрати подарунки одне одному можна на сайті tsum.ua. Як і в універмазі, тут уже є нові надходження всіх категорій товарів, а також представлена поточна осінньо-зимова колекція, знижки на яку сягають 60%.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.