До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ЦУМ Київ та "Кловський Сад" запрошують на TSUM Kyiv Rose Market

Київський ЦУМ та "Кловський Сад" презентують літню колаборацію, що присвячена переосмисленню троянди. З 5 по 7 серпня на 6 поверсі універмагу відбудеться квітковий маркет в атмосфері англійського саду. Професійні флористи познайомлять кожного із сортами представлених квітів та запропонують зібрати неповторний букет з найсвіжіших українських троянд. Квіткові тренди змінюються, але троянда завжди займає особливе місце. Цікаво надати їй нового невимушеного звучання в садових букетах, де будуть поєднані шляхетні відтінки.

Ароматні троянди різних кольорів, форм і розмірів, що їх вивели найкращі селекціонери Німеччини та Нідерландів, зростають у найсучасніших теплицях України. На сьогодні в колекції виробника 25 сортів однобутонних та гілкових троянд, серед яких: соковито-жовті "Піоні Баблз", світло-рожеві "Кімберлі", тепло-коралові "Анна Каріна", темно-червоні "Ель Торо", півонієподібні троянди-спрей "Марвелоус Баблз", рожево-малинові "Леді Бомбастік", найбіліші серед білих "Білуга" та багато інших.

Реклама

Проєкт утілено за підтримки найбільшого виробника троянд в Україні "Асканія- Флора", який за період свого 20-річного існування виростив уже понад 1 мільярд квітів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.