До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що взяти із собою у відпустку: 3 модні ідеї для нього й для неї

Попри те, що більшість країн ще не відкрили авіасполучення з Україною, це не означає, що літо 2020 має пройти без відпустки. Можна вирушити досліджувати рідну країну й заразом вигулювати новий модний гардероб, адже в київському ЦУМі нині є знижки до 50% на колекції сезону весна-літо 2020. Щоб це літо не пройшло дарма, ми вибрали кілька напрямків подорожей Україною й зібрали для них гардероб.

Пляжний вибір

Відпочинок біля моря — це класика літа, що заряджає емоціями й вітаміном D на рік уперед. Природно, що найпопулярнішим південним напрямком є Одеса, але не менше вражень подарують просторі пляжі Арабатської стрілки, Лазурного або Кінбурнської коси.

Реклама
Touche

Природно, що відпочинок біля моря неможливо уявити без крислатого капелюха Ruslan Baginskiy, місткої плетеної сумки Sensi Studio, легкої сукні в смужку POLO Ralph Lauren і кількох купальників — закриті варто шукати в Stella McCartney і Guess, а ретро-стиль представлений у RED Valentino. Останні, до речі, потім можна зробити й частиною вечірнього образу, з’єднавши зі спідницею або денімом.

<b>TSUM_Summer_1</b>

Чоловікам обов’язково варто взяти із собою барвисту сорочку в гавайському стилі й шорти для купання, яких багато в колекціях Superdry і Bluemint.

<b>TSUM_Summer_Man1</b>

Над хмарами

Природа України така різноманітна, що відпочинок до душі може знайти кожен. Щороку дедалі популярнішим стає літній відпочинок у Карпатах, де не так спекотно, як на півдні країни, а розваг не менше — походи в гори, збирання ягід, купання в озерах і відпочинок біля басейну в оточенні зелені.

Stella McCartney Swim

Сюди ми також рекомендуємо взяти кілька купальників — нам подобаються моделі з колекції Aubade і Pain de Sucre, чоботи-козаки, кілька вільних сорочок із шортами й спортивний одяг, наприклад, комплект Gaëlle Paris.

<b>TSUM_Summer_2</b>

Чоловікам не обійтися в горах без штанів-карго або шортів з кишенями, до яких добре пасуватимуть джинсові сорочки й футболки.

<b>TSUM_Man_2</b>

Культурне рішення

Літо й природа пов’язані нерозривно, але в Україні є чимало місць і для шанувальників екскурсійного відпочинку. Найочевидніше рішення — вирушити до улюбленого Львова, щоб знову заблукати в уже таких знайомих вуличках, сховатися від спеки в музеї Пінзеля або розширити свій маршрут відвідуванням прилеглих замків. Також з-поміж цікавих напрямків — середньовічний Ужгород, навколо якого не менше пам’яток, камерний Івано-Франківськ або романтичний Кам’янець-Подільський.

RED Valentino

Тут нам точно стане в пригоді комфортне взуття, наприклад, босоніжки на ущільненій підошві ASH, акуратний міський рюкзак Longchamp і кілька суконь для вишуканої вечері на затишній терасі.

<b>TSUM_Summer_3</b>

Ідеальний чоловічий гардероб під час екскурсійної відпустки поєднує в собі зручність і елегантність, а досягти балансу допоможуть міські сандалі Versace, денім The Kooples і сорочка Fusion.

<b>TSUM_Man_3</b>

Всі представлені образи доступні на сайті tsum.ua та в універмазі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.