До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зона комфорту: як носити кашемір цього сезону

Promotion

Період, коли всі віддають перевагу вигадливій багатошаровості – холодна пора року – це виклик для тих, хто воліє мінімалізм і витонченість. Але зігрітися навіть у найлютіші морози можна за допомогою тонкого кашеміру. Бренд GD CASHMERE демонструє, як і з чим носити речі з цього матеріалу, щоб почуватися комфортно і в той же час мати стильний вигляд.

Реклама

Один з найстильніших прийомів – total-look. Монохромні образи є як ніколи актуальними, тим більше коли йдеться про теплі пісочні тони. Не бійтеся поєднувати близькі, але не ідентичні відтінки одного кольору. Це зробить ваш образ більш складним і його захочеться розглядати. Пальто, водолазка і спідниця нижче коліна з кашеміру – правильні супутники сезону осінь-зима.

На рубежі нового десятиліття в індустрії активно розвинулась важлива тенденція, сенс якої полягає в тому, що тепер мати гарний вигляд – недостатньо, кожен намагається почуватися комфортно. Поєднувати такі два критерії не завжди просто, але кашемір – один з тих матеріалів, який легко може впоратися з цим завданням. Двобортний кардиган відтінку мокрого асфальту – чудове рішення на кожен день, за допомогою якого можна скласти десятки (або навіть більше) образів і мати завжди новий вигляд. У поєднанні з прямими штанами і туфлями в чоловічому стилі на низькій підошві вдасться утилітарний образ, але варто лише додати незвичну сумку, як в образу з'явиться зовсім інший настрій.

Якщо ви все ще не знайшли ідеального пуховика, потрібно зробити це якомога швидше: ніколи не знаєш, в який момент настануть справжні морози. Слід звернути увагу на пуховики унікального крою, тільки при цьому вибрати стриманий відтінок.

Ідеальне вбрання для зустрічі Нового року – це не завжди сукні от-кутюр або тонни леліток. Ставку можна зробити і на прості речі контрастних відтінків. Наприклад, смарагдовий і бордовий – одвічна святкова класика. Якщо ж ви вирішили зустріти Новий рік у домашній атмосфері, то варто зробити це в зручному яскравому светрі, прикрашеному блискітками.

Фотограф: Владислав Чабаненко (@4abik)

Продюсер: Марія Салівонова (@Salivonova)

Асистент зі світла: Андрій Лищук (@lis4uk)

Виробництво, стиль: @visual.age

Візажист: Олександра Чекрізова (@chek_mua)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.