До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У манері фламенко: модні спідниці з оборками, воланами і рюшами

Це літо мине під знаком яскравих шарудливих спідниць, прикрашених численними воланами, рюшами чи оборками. Дизайнери представили різноманітні варіації цього жіночного і романтичного елемента гардеробу, схожого на легендарні спідниці танцівниць фламенко. Так, у новому сезоні на модних подіумах панують ефектні спідниці асиметричного крою, моделі, скроєні по косій, спідниці довжини максі і міді з грайливими рюшами і романтичними оборками, а також оздоблені дрібними і великими квітковими бутонами.

Rodarte весна-літо 2019

Ефектні багатошарові спідниці з іспанським темпераментом легко впишуться як у вечірній ансамбль, так і в повсякденний літній гардероб. Вони є у багатьох брендів. Так, моделі на шоу Carolina Herrera нагадували дивовижних метеликів у багатоярусних спідницях з мережива і органзи в дуеті з топами вільного крою, а Rodarte представили романтичні сукні, у яких скомбінували провокаційні оборки з червоного шовку з приглушено-жовтими рюшами. У колекції Ulla Johnson міді-спідниця потоваришувала з плетеними сандалями, повітряною блузкою і утилітарною жилеткою, в той час як Dolce & Gabbana оспівали квітковий образ, прикрашений каскадом оборок в італійській традиції.

Реклама
Carolina Herrera весна-літо 2019
Dolce & Gabbana весна-літо 2019
Ulla Johnson весна-літо 2019

Vogue.ua пропонує найефектніші спідниці з оборками, які можна придбати вже зараз.

<b>юбки с оборками</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.