До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскраві бавовняні костюми — великий тренд цього літа

У 2021 році наповнення наших гардеробів кілька разів змінювалося на 180 градусів. Почасти причиною таких частих змін була мінлива погода, з якою нам довелося стикнутися: після злив настали дні пекучого сонця, а бомбери поступилися місцем капелюхам і сонцезахисним окулярам.

@handinfire

Поки погода лишається такою ж мінливою, варто бути готовими до ще більших метеорологічних змін. Наша пропозиція? Яскрава комбінація шортів і сорочок, що стали ультрапопулярними в Instagram відтоді, як їх активно почали вибирати модниці, щоб додати яскравих барв до своєї літньої палітри.

Реклама
@___m__e__l

Легкі бавовняні костюми — це підхожа для нинішньої погоди альтернатива домашньому одягу: поєднання вільної сорочки разом із шортами-боксерами з еластичним поясом має хлоп’ячий силует і на вигляд зовсім як піжама. Разом із сандалями й сумкою цей комплект можна носити не тільки вдома, що засвідчують інфлюенсери, які зробили таке вбрання ключовою частиною свого літнього гардероба. Після успіху яскравої моделі Boyfriend нью-йоркський бренд Frankie Shop випустив Lui — яскраву лінійку костюмів, виготовлених з органічного бавовняного волокна. Засновник лейбла Гаель Древет описує цю створену з огляду на універсальність капсулу як "літню уніформу, яку може носити завжди".

@emilisindlev

Крім Frankie Shope, яскраві комплекти можна знайти в Asceno, які виготовляють костюми з органічного льону, або в Staud, що роблять ставку на бавовняну махрову тканину.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.