До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які колготки придбати цієї осені

З настанням холодів додавання колготок в осінній гардероб неминуче. Після презентацій колекцій дизайнерів сезону осінь-зима 2022/2023 можна сміливо зробити висновок, що носити колготки не лише практично, а й модно. Цього сезону у фокусі – колготки з різноманітними принтами, щільні чорні моделі, класичні капронові та, звісно, яскраві варіанти, що допоможуть скласти ефектний total look.

З принтом

Якщо минулого осінньо-зимового сезону серед головних візуренків був картатий принт і романтичний горох, цієї осені радимо звернути увагу на флористичні та анімалістичні мотиви. Побачити такі можна було в колекції Gucci. Колготки з флорою та фауною були додані до напівпрозорої обʼємної сукні та грубих чоботів. А Tommy Hilfiger зробили ставку на вже класичні монограми, адже логоманія все ще залишається на вершині модного пʼєдесталу.

Реклама
Gucci
Tommy Hilifiger
Яскраві

Яскраві кольори та відтінки захопили модну індустрію, тож їх поява на колготках – подія доволі очікувана. Проте це не робить їх менш ефектними: навпаки, додавши до образу грайливі кольорові моделі, можна отримати стильний монохромний образ, як, наприклад, у колекції Lanvin. Пограти з кольорами пропонують і Rochas. Чорні сукню та максіпальто бренд доповнив різнобарвними колготками, що завершують увесь вихід.

Lanvin
Rochas
Щільні

Чорні колготки щільністю 100 den — чудовий вибір для осінньо-зимового сезону. Завдяки таким колготкам можна замість джинсів і штанів красуватися в коротких спідницях і жіночних сукнях, не боячись застудитися. Головне правило під час вибору щільних колготок — поєднувати їх з речами з не меншою щільністю. Надихнутися цікавою стилізацією допоможуть колекції Valentino та Proenza Schouler.

Valentino
Proenza Schouler
Класичні

Звісно, не варто забувати про класичні чорні колготки. Вони, як і раніше, очолюють списки найпопулярніших, що вже давно стали позачасовим елементом образу. Окрім уже знайомої стилізації з костюмами зі спідницею, як у Ralph Lauren, радимо звернути увагу на більш романтичні поєднання. Колекція Khaite тому підтвердження: напівпрозора сукня і світле взуття – найкращі союзники осіннього образу з колготками.

Khaite
Ralph Lauren

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.